Tisztelt álomfejtésben hívők! Miért kell minden álomnak jelentést és valami megmagyarázhatatlan dolgot párosítani? Akkor mondjátok az Én álmom mit jelent?
Nem kötekedni akarok csak kicsit megérteni az olyan emberek gondolkodásmódját akik folyton valami mágikus erőt, és jövendölést társítanak ahhoz, hogy álmodtak valamit miközben aludtak.
Volt egy furcsa álmom(nem kamu amit most leírok, így történt minden!)
Ülők a suliban a teremben mindenféle idegen és egyetlen ismerős sincs. Valami előadást tartottak, már nem tudom miről. Én nagyon unatkoztam, bámultam ki az ablakon, és arra gondoltam miért vagyok itt, és mikor lesz már vége az egésznek.
Egyszer csak váratlan, betörtek a terembe mikulásruhába öltöztetett vízilovak, mindent szétvertek a teremben. Majd jókat röhögtek, és kimentek. Mindenki csodálkozott, legfőképp én.
Majd megjelent a Pápa aki kiderült mindvégig mellettem ült a padban csak nem vettem észre és elkezdett valami viccet mesélni Hitlerről. Ezt Hitler meghallotta(ott lehetett kint a folyosón berontott valamit káromkodott németül, és egy horogkeresztet vágott a pápa fejének amolyan dobócsillagszerűen. majd megjelent chuck Norris aki egy rúgással leterítette a Fürhert, és megjött az Amerikai hadsereg és elvitte.
Na most erre írjatok nekem jó magyarázatot hogy mit jelent az az álmom!
Minden választ szívesen fogadok!
Köszönet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!