Álomfejtésben tudna va. Laki se-gíteni?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy lenyeltem 3 fülbevalót (mindhárom fekete dobókocka volt, amiknek az összes oldal 5-öst mutatott) Az egyik beveállt a nyelőcsövembe, azt édesanyám kiszedte, de a másik kettő a tüdőmben landolt. és nagyon fájt.
Szóval mit jelent az, ha fircsa dolgokat nyelek le, és a fekete dobókocka, aminek minden oldalán ötös van?
2011. febr. 4. 14:51
1/8 anonim válasza:
az én álmom mit jelent? Nem volt híd egy tó felett, belecsúsztam, és elkapott egy 4 lábú muréna, és csak egy valaki segített. xD
2/8 anonim válasza:
egy nyelvtan könyv sokat segíthet te paraszt =/ már meg ne sértődj, a másik hogy rossz kategória, nem tűnt fel?
3/8 A kérdező kommentje:
Csacska00 annyira sekély vagy hogy hihetetlen. Még hány ilyen értelmes hozzászólásod lessz életed folyamán? Ahányszor veled hoz össze a sors csalódok Isten munkájában.
2011. febr. 4. 15:23
4/8 A kérdező kommentje:
:D:D A mentális egészség, az a pszichológiához kapcsolódik ÉS az álomfejtés is. Mivel az álmok megmutatják, mi is zajlik le bennem. És ez milyen pszichikai hatással van rám és a minden napjimban. Ez igenis mentális egészéghez tartozik. Az egy dolog, hogy nem BETEGSÉG. DE NEM IS BETEGSÉG csoportba van, hanem EGÉSZSÉG . Na kössz, te paraszt hogy ilyen aranyos voltál. :)
2011. febr. 4. 15:26
5/8 anonim válasza:
hát akkor drágaságom vegyed a fáradtságot légyszíves és kukkold meg hogy mi van az ezotéria téma körben, ki van írva hogy ÁLOMFEJTÉS b*zdmeg -.-" ergo, ha te álom fejtésben kéred a segítségünket akkor nem ide kéne írnod cs*zdmeg, lesz*rom hogy az egészségedről van szó, mert egyébként nem arról de tök mindegy, de ha már egyszer létre hoztak egy ilyen témát, akkor szánd rá magad és oda írj te kis csicska, és ahelyett hogy velem vitatkozol a megfelelő helyre irkáld a problémáidat!
6/8 anonim válasza:
Csal. hogy ne csalódj megint tessék : Három dobókocka, ha mindhárom ugyanazt a számot mutatja: jó szerető. Ez találtam, örüljél.
8/8 anonim válasza:
Sajnos álomfejtésben nem tudok segíteni, de a helyesírásodon javíthatunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!