Álomfejtésben jártas valaki elmondaná ez mi lehetett?
Na az eleje ott kezdődik, hogy van egy lány akibe eléggé bele vagyok zúgva, nem igazán beszéltünk még, csak e-mailben, azóta meg sztem kerül, szal felejtős a dolog.
Ma azt álmodtam, hogy a városi közművelődési házban volt valami szalagavató szerűség, ott volt a mi osztályunk is és az ő osztálya is. Együtt érkeztünk meg a csajjal és együtt mentünk fel a lépcsőn, én nem vettem észre, de ő folyamatosan hátranézegetett, majd rám köszönt. Felmentünk, kicsit beszélgetve, majd szólt a zene és én ölelgettem ő meg mosolyogva oda bújt hozzám. Aztán felkeltem... -.-
Azért álmodsz vele, mert szereted...
A ballagásnak meg ezeknek szerintem nincs jelentése... Bár lehet, hogy nincs igazam...
Szerintem belülről téged hajt a kíváncsiság, milyen lenne neked, mint barátnőd :) Nekem volt valami hasonló álmom, hogy egy fiúért voltam oda, de csak távolról figyeltem XD
Csak nálam annyi volt a különbség, hogy én álmomban kiábrándultam a srácból. Remélem, hogy te nem úgy jársz, mint én és összejöttök. Bátorság. ;) Ne csak álmodba találkozz vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!