Mit jelent, ha álmomban a páromat a szemem láttára agyon lövik?
Figyelt kérdés
Ami még hátborzongatóbb számomra, hogy pont amikor felriadtam, az analóg óra mindkét mutatója a 8-as számon állt. Rákerestem a 88-as szám "jelentésére" és a Heil Hitlert adta ki, meg hogy náci jelkép. És tényleg egyenruhás katonák lőtték le álmomban. Nem nagyon hiszek az ilyen jellegű "jelekben", de elég hátborzongató az egész.2016. júl. 10. 08:52
1/3 anonim válasza:
azt, hogy elég sokáig aludtál 8óra 8 percig, ha nem lennél ilyen lusta akkor hamarébb felkéltél volna és nem lövik le a csúnya nacik a parodat :P
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor még rosszabb vagyok, mert 8 óra 40 perckor ébredtem. :P De legalább vasárnap hadd engedjem meg magamnak ezt a luxust. :D
2016. júl. 10. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!