Démonok kínoznak álmomban?
Szóval az van,hogy kb 2 hete volt egy majdnem agyvérzésem. Csak a szerencsének köszönhetem,hogy nem lett az. S azóta minden egyes éjjel ugyanazt álmodom.
Van egy démon (emberi kinézettel,de mégis tudom róla,hogy démon.) tart egy listát a kezében,ami a halálomról szól. Ezt mondja szószerint,hogy "Lehet,hogy ez nem jött össze,de a következő összefog." És a következő szót meglátom a listán,és az van ráírva,hogy súrlódás. (Az első az agyvérzés volt.) Utána beszél nekem arról,hogy készüljek fel,mert mindjárt itt a végem,és megkérdezi tőlem,hogy félek e. Erre a válaszom az,hogy nem,mert az én istenem nagyobb mint a tied. Erre elkezd nevetni,es megmutat nekem egy autobalesetet,hogy ez lesz a vegem. (Piros kocsi egy kamion alatt.) Most mi ez????? Kerlek segitsetek,mar eleg rossz,hogy mindig ugyanez az almom van.
20/N
Nem, démonok nem léteznek.
Első lépésként menny orvoshoz.
Az ilyesféle álmok utalhatnak agydaganatra, de lehet a "majdnem agyvérzés" következménye, az is lehet, hogy a tudatalattid generálja, mert megviselt a "majdnem agyvérzés".
Második lépés: hagyd hogy az orvosok végezzék a dolgukat.
"Erre elkezd nevetni"
Nem csoda. Mindennek ugyan az istene. Isten általános definíciójában benne is van.., 1.
Örülj neki, megmutatják mire kell vigyázz.
Nincs összefüggés félelem egy eseménytől és Isten nagysága közt.
tudatosítsd magadban hogy ez egy álom aztán kérdezd meg tőle hogy miért hívtad be az álmodba.
mielőtt elalszol szuggeráld magadnak hogy tudatos álmom lesz. Hogy amikor találkozol vele akkor tudatodra ébredsz! Ennyi
Ez szerintem azt is jelenti, hogy valami miatt stresszelsz is, nem csak a halálod miatt. 20 éves vagy, ráadásul nő, ilyenkor a lányokban egyre inkább fokozódik a megfelelési kényszer (fiúkban/férfiakban is, de nőkben hatványozottan.) A korodból ítélve, még tanulsz, itt a vizsgaidőszak, amit a démon is jelképezhet. A tanárok is emberek, de úgy érzed, mintha démonok lennének.
A halállista jelzi jelképesen azokat a feladatokat, amiket el kell végezned. A súrlódás és a kamion alatt lévő piros kocsi jelez egy párkapcsolatot, ahol a férfi a meghatározó, és szinte lenyom téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!