Repülőgépkatasztrófa álmomban?
üdv! Nekem az lenne a kérdésem,hogy mit jelenthet a repülőgépkatasztrófa álmomban? Kb 3 hónapja álmodtam ezt,nem is fordult elő ilyen többször,de még mindig foglalkoztat hogy mit jelenthet.
Olyan volt,hogy valahogy Debrecen határába kerültem,és volt ott egy faház a réten meg egy tó. Felnéztem az égre,és a reptér irányából pont 2 repülő szállt fel amikor nem ütköztek össze csak mindkettő lezuhant úgy random. A lángok úgy jöttek felém mint a láva,amikor lezuhantak hatalmas füst volt a környékükön,de szerintem az egész úgy 1 km-re történt tőlem. Beszaladtam a házba amikor odaért a tűz,és valamiért az a ház megvédett engem,nem gyulladt ki pedig faház volt,még egy ismerősöm akit nem is ismerek de álmomban ismertem,oda is jött hozzám de nem akart bejönni pedig a lángok már ott voltak a ház előtt. Elment,és a TV-ben ment valami műsor azt elkezdtem nézni néha meg kinéztem hogy mivan de ugyanúgy lángokban állt a környék,és mindenütt körülöttem roncsok voltak meg bőröndök de emberek sehol. Valaki tud segíteni hogy mit jelent ez?
*Con Troll felveszi a delejsapkát, amitől ezoterikus szuperképessége lesz és transzba esik*
Hhhmmmm...mmmöööö...hhhmmm....mööööö..*kifúj*
Szerintem a feléd zuhanó repülők azt jelzik hogy úgy érzed valami komoly esemény elé nézel amire nincs befolyásod. Sőt úgy érzed hogy nem is védekezhetsz ellene, ezért csak egy faház amibe bemenekülsz. Az ismeretlen ismerős azt jelzi hogy nem tudod ki segíthetne neked, de szeretnéd ha valaki tudna. Az hogy tévét nézel és a faház még is kitart, azt jelenti hogy nem akarsz szembenézni a lehetséges következményekkel.
*Con Troll leveszi a sapkát*
Kérdező, véletlen nem vizsgaidőszak jön?
Rengetegszer álmodom ezt, vagy tizenöt éve. Mindig szemlélője vagyok a katasztrófának, ami valahol a távolban következik be. Rendkívül realisztikus álmok, mindig azt hiszem szinte, hogy ez már nem álom, hanem a valóság.
Nem jöttem még rá, mi az oka. Repülni szeretek (sportgéppel is), nem félek tőle.
Én innen szoktam nézni, és nekem elég sokszor egész pontos eredményt adott, ami a valóságban is így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!