Miért nem álmodok vele?
Figyelt kérdés
Lassan 4 éve vagyunk együtt a barátommal, de ez idő alatt alig jelent meg az álmaimban. Akár 2 hónap is eltelik úgy, hogy nem álmodtam vele. Nem értem, miért van ez, mivel szeretem őt, és mások sokkal rendszeresebben megjelennek az álmomban, pedig hozzájuk nem állok olyan közel.2016. júl. 5. 22:42
1/4 Yog-Sothoth válasza:
Lehet, hogy napközben eleget vagy a pároddal együtt, és az agyad nem akar alvás közben is vele foglalkozni. :D
2/4 anonim válasza:
Általában az álmok 80-90%-át elfelejti egy ember úgyhogy lehet,hogy álmodtál vele csak elfelejtetted.
3/4 anonim válasza:
Az állom... hogy is fogakmazam... az állom úgy mond "ősze kutyult film" érthetetlen. Talán szereted a barátod de a tudatod szerint sokak fontosabb a barátaid. Vagy csak el felejtetteted hogy benne volt/van az álmodban.
4/4 anonim válasza:
Azzal álmodsz aki hiányzik.
Ő gondolom gyakran van veled.
Attól nagyon szereted, de nem hiányozhat annyira, mert úgyis látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!