Miért álmodok mindig vele?
Figyelt kérdés
Melóztam egy csávónál mint segédmunkás egy alkalommal nem fizetett ki, és tartozik azóta is, nem adja ide. Nem olyan nagy pénzzel 5000 Ft, de nagyon sűrűn vele álmodok, hogy hív dolgozni, vagy volt olyan hogy azt álmodtam megöltem, ez már eléggé régen történt de gyakran álmodok ilyeneket. Nem tudom miért van mert már nem is foglalkozok vele igazából álomban meg előjön.2016. febr. 25. 10:22
1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy téged nem,de a tudatalattid zavarja a tartozás.
2/4 anonim válasza:
Mert mégiscsak zavar a dolgok, hogy nem fizetett ki.
Gondolom, igazából nem tettél semmit sem.
És álmodban jön elő, hogy azért valahogy ki kellett volna osztani.
3/4 A kérdező kommentje:
nem is nagyon lehet mit, mert olyan társasága van ,hogy én járnék rosszul a végén.
2016. febr. 25. 11:41
4/4 anonim válasza:
Hát ezért álmodban rendezted le, mert igazából nem lehet, és azért valamennyire bántotta az önérzeted, így valahogy fel kellett dolgoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!