Miért álmodok vele?
Van egy ismerősöm, akivel tanév elején elég rosszba voltam. Ősz vége felé odáig haladtam, hogy néha-néha elbeszélgettünk. /más osztályba járunk, alig van időnk/ November végén egy olyan álomba csöppentem, ahol volt vmi rituálé, amikor a lányok kényszerből szép ruhában végigvonultak az utcákon, és a végén egy kijelölt helyen megálltak, majd mindenkihez odament egy fiú, szerelmet vallott, stb, csak hozzám nem jött oda senki. Aztán vártam pár percet, és még is. Ő volt..
Aztán december vége táján álltam álmomban egy tömegben az iskola lépcsője mellett, mindenki nevetett, meg minden, és akk is ott volt ő, és rám mosolygott, én meg képtelen voltam elfordulni, mert fülig pirultam. Ő meg megkért, hogy nézzek rá és már ak nem szégyelltem annyira, hogy elpirultam.
Aztán ma azt álmodtam, hogy jövök haza a vonattal, és véletlen nem szállok le ott ahol kell, és ő sem. Leszállunk mindketten a városban, és azt teszem amit ő. Jegyet veszek vissza, stb, közben beszélgetünk. Majd felszállok vele a helyes buszra, és átrepülök egy totál más 'jelenetbe', ahol tudjuk, hogy megtörtént ez. Talán a vonatról érünk vissza. Egy szobában vagyunk ahol meg szeretne csókolni, én elugrok, de aztán én is meg akarom őt, és ő is elugrik, és nem tudjuk egymást megcsókolni, de aztán egy pár próbálkozás után mégis.
Ezek mit jelentenek. /lány vagyok, ő meg fiú, ő egy évvel idősebb/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!