Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok évek óta vele?

Miért álmodok évek óta vele?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még kis tini koromban (12-14 évesen ) volt egy plátói szerelmem, mint mindenkinek. Ezzel nincs is baj, csak azóta már eltelt vagy 5 év, nem is találkozok a sráccal, azóta nem is beszéltünk. És nem is gondolok rá, esküszöm, hogy eszembe se jut legtöbbször, hogy egyáltalán még létezik. De mégis, legalább fél - 1 évente egyszer vele álmodok. Ez azért furcsa, mert általában álmodni se szoktam. Az álmaimban is csak barátok vagyunk, bár mindig érzem, hogy mintha lenne valami más is. Akkor is ez van, legalább egyszer egy évben, ha nem gondoltam rá vagy fél évig. Általában ez teljesen felkavar. Miért történik ez velem?

2016. ápr. 21. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:

„általában álmodni se szoktam” – minden alváskor álmodunk.

Lehet azért, mert plátói maradt, de ha fél évente vagy évente 1x vele álmodsz, nem jelent még semmit. (lehet, h többször álmodsz vele, csak nem emlékszel rá)

2016. ápr. 22. 09:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Még mindig jelent neked valamit. Vagy vágysz egy kapcsolatra.
2016. ápr. 22. 12:45
 3/3 thuesday ***** válasza:
Lehet azért, hogy vedd fel vele a kapcsolatot. Velem is volt hasonló és kiderült, mindvégig viszonzott volt a dolog! Próbáld meg, lehetséges, hogy veled is ez fog történni.
2016. jún. 30. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!