Másodszorra álmodom ezt. Mit jelent?
Na mondom hogy mire jutottam :D az alom.puha.hu nekem mindig tök jól megfejti ezeket,ajánlom figyelmedbe ;)
Szóval összességében elvileg nagyon vágysz egy párkapcsolatra, nagy szükséged van rá hogy valaki szeressen és támogasson. Általában könnyen ismerkedsz meg emberekkel, most ez valahogy mégsem megy annyira. Nem érzed magad elég vonzónak ahhoz hogy ez a párkapcsolat kialakulhasson, sokat ábrándozol róla, de már nagyjából fel is adtad magadban ezt a lehetőséget, teljesen reménytelen a dolog, mégis nagyon félsz a magánytól. Az is lehet hogy van valamilyen harmadik nő a dologban, aki a vetélytársad, de erre nem mernék mérget venni...
Majd mesélj hogy mennyire jött be a leírás :) Nekem eddig szinte mindig bejött, nagyon nevetek majd, ha te amúgy boldog párkapcsolatban élsz és semmi ilyen problémad nincsen :D Kíváncsi vagyok.
A harmadik válaszoló vagyok:
Végülis az álmod talán tényleg tükrözhette akkor a párkapcsolati őrlődésedet... Örülök, hogy minden rendben van veled, és azóta a helyére kerültek a dolgok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!