Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Másodszorra álmodom ezt. Mit...

Másodszorra álmodom ezt. Mit jelent?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A gondolataimba fúrta magát ez az álom és érdekel, mit jelenthet. Örülnék, ha segítenétek megfejteni ezt velem. Először azt álmodtam... A részletekre nem emlékszem. Szóval Németországba akartam utazni, azthiszem számomra idegen emberekkel. De nem volt betervezett utazás, hirtelen jött és hetekre mentem volna ki. Sötét volt, este volt, modern lámpák figyeltek az utak szélén, a hidakon, autóval mentünk ki Nyíregyháza fele ( ha lényeges, hogy teljesen más irányba mentünk ). Ami Pesten van repülőtér... Hasonlóan nézett ki, ahova érkeztünk, csak nagyobb volt. Elvileg kirándulás akart lenni, de alig mentünk néhányan... Kb. hárman. Otthon senkinek sem szóltam, nem akartam elmenni, nem volt pénzem, semmit sem csomagoltam, mégis bennem volt az, hogy túlélem az utat és talán kicsit élvezhetem is. De féltem. Mielőtt elutaztam volna, felébredtem. Ma ugyanezt álmodtam úgy ahogy. Most a régi osztályommal mentünk UGYANAZON a repülőtéren, fel az ívelt mozgólépcsőn, osztálykirándulás. A lány, akivel rosszban voltam és sosem cigarettázott, folyton dohányzott, cigit tekert, nekem ismét semmi holmim nem volt, csak egy üres táska egy pólóval és egy rövidnadrággal. Azt mondták, hogy 2 napra megyünk... Valami B betűs országba... Talán Bulgária? Szorongást éreztem most is, hogy semmi pénzem, semmi holmim, megint semmim sincsen és hogy akarok így akárhova menni? Ez is spontán jött, nem is tudtam, miért megyünk a repülőtérre. A fenti fedetlen részen mondták, hogy kirándulunk. Nagyon elkapott a szorongás, nem akartam menni sehova sem. Mindkét álomban kényszernek éreztem, ami elől nem menekülhetek.
2016. jún. 8. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg valami megmérettetés előtt állsz, és félsz, hogy úgy vàgsz neki, hogy nem vagy rà felkészülve.
2016. jún. 8. 11:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet. Van néhány ilyen dolog, napokra, hetekre, hónapokra, 2 és fél évre, amire már most készülök.
2016. jún. 8. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Na mondom hogy mire jutottam :D az alom.puha.hu nekem mindig tök jól megfejti ezeket,ajánlom figyelmedbe ;)

Szóval összességében elvileg nagyon vágysz egy párkapcsolatra, nagy szükséged van rá hogy valaki szeressen és támogasson. Általában könnyen ismerkedsz meg emberekkel, most ez valahogy mégsem megy annyira. Nem érzed magad elég vonzónak ahhoz hogy ez a párkapcsolat kialakulhasson, sokat ábrándozol róla, de már nagyjából fel is adtad magadban ezt a lehetőséget, teljesen reménytelen a dolog, mégis nagyon félsz a magánytól. Az is lehet hogy van valamilyen harmadik nő a dologban, aki a vetélytársad, de erre nem mernék mérget venni...

Majd mesélj hogy mennyire jött be a leírás :) Nekem eddig szinte mindig bejött, nagyon nevetek majd, ha te amúgy boldog párkapcsolatban élsz és semmi ilyen problémad nincsen :D Kíváncsi vagyok.

2016. jún. 8. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is ott szoktam nézni, csak rengeteg dologra nem írt ki semmit. :/ 3 éve kapcsolatban vagyok, igen, kell, hogy szeressen és támogasson. A buszon is elájulok, szóval ez az ismerkedés dolog, főleg személyesen bennem inkább szorongást idéz elő, nem tudok normálisan kommunikálni másokkal, " megakadok ". Nem tudom, érzem, hogy szeret a barátom, de azt, hogy egyedül engem lásson nőnek, esélytelen és erről le is mondtam. Mióta világ a világ és nekünk közünk van egymáshoz, egy harmadik nő mindig beleköp. Mindig ugyanaz a nő. Megkeveri a vizet, majd amikor számonkéri az ember, a válasza az, hogy nem hajlandó ezzel foglalkozni, nem is gondolkodott rajt soha, hogy mit hagyott maga után és mit tett egy kapcsolattal. :)
2016. jún. 8. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy a 3. nő bekavar? Egy olyan kapcsolatban, ahol maximális bizalom van és szeretik egymást a felek, nem lehetséges, hogy egy 3. fél bekavarjon.. szóval ha ez a nő mégis megtehette, akkor a barátoddal is van valami bibi.. de ha meg e barátod nem vevő rá, és hűséges hozzád, akkor miért aggódsz miatta?
2016. jún. 8. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
És már bocsi, hogy ezt mondom, de ha egy harmadik fél képes ilyen szinten bekavarni és tönkretenni egy kapcsolatot, akkor az a kapcsolat alapból is gyenge lábakon állt.. és ahelyett, hogy kizárólag azt a nőt okolod a kapcsolatod széthullása miatt, talán gondolkozz el: képes lett-e volna erre az a nő, ha a barátod nem vevő rá? Szerintem tudod a választ..
2016. jún. 8. 21:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Elkésve, de válaszolok. Annó valamiért nem tudtam ezt lereagálni. Teljes mértékben igazad van különben, azóta szakítottam is az akkori barátommal, nos, pontosan emiatt a harmadik fél miatt. Csak idő kellett hozzá. Köszönöm az eddigi válaszaidat! :)
2021. febr. 20. 01:54
 8/8 anonim ***** válasza:

A harmadik válaszoló vagyok:

Végülis az álmod talán tényleg tükrözhette akkor a párkapcsolati őrlődésedet... Örülök, hogy minden rendben van veled, és azóta a helyére kerültek a dolgok :)

2021. márc. 13. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!