Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Már másodszorra álmodom egy...

Már másodszorra álmodom egy fiúval, akit szinte nem is ismerek. Mit jelent?

Figyelt kérdés

Igazából ezt a fiút csak látásból ismerem, soha nem is beszéltünk. Ritkán találkoztunk össze, de olyankor mindig egymás szemébe néztünk néhány másodpercig (ilyenkor semmi érzelem nem látszódott az arcán).

Utoljára néhány hete láttam, azóta még csak eszembe se jutott.

Tegnap éjjel vele álmodtam, megölelt és beszélgettünk, de válltól fölfelé nem láttam, illetve csak az elején láttam őt teljes egészében. Ma éjjel is vele álmodtam, hátrébb ült, mint én (a teremben) és folyamatosan nézett, de ezt csak akkor vettem észre, amikor már felálltam és megfordultam. Hátrébb mentem de éreztem, hogy folyamatosan néz.

Több helyen is utánanéztem már, hogy mit jelenthet, de semmit se találtam. Jelent valamit az álmom? Vagy csak egy szimpla álom volt?

2015. júl. 2. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szimpla álom.

Amúgy meg beszélj vele, lehet életet pára.

2015. júl. 2. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy érdekel téged a srác, foglalkoztat. Ezért jelent meg álmodban. Tudom, azt írtad hogy már hetek óta nem jutott eszedbe, azonban mégis, ha róla álmodtál :)
2015. júl. 2. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy szeretnéd megismerni.
2015. júl. 2. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. júl. 2. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!