Soha de soha nem tortent ilyen. Mi lehet ez?
Azt almodtam h epp megszulok , csaszarra voltam kiirva de megszultem par perc alatt. Koraszulott volt egy honappal majdnem.
Kislany , Lilinek neveztuk el, onnantol h megszuletett mámorban voltam nagyon imadtam csak o erdekelt stb..akarkinek mondtam h megszuletett senkit sem erdekelt. A parom annyit mondott h adjak en nevet meg nagyon edes baba. De inkabb azzal volt elfoglalva h en milyen szep vagyok.. ezt nem ertettem. Az anyukaja varta a legjobban de lese szarta... nem ertem miez. Mar sokszor almodtam es teljesen mas alom mint a tobbI. Mas erzesem van es nemhiszem h biztosan jelent valamit. De mintha megis...
Nem.
Csak jovore tervezzuk.
De aggodom mert mindig tele vagyok cisztaval..:/
Nem volt olyan rossz mert nagyon jól éreztem magam Istenien
Ahogy meg soha es nem is érdekelt h senki sem gratulál meg mindenki letojja :)
Amúgy igen igazad van csak olyan sokszor álmodom ugyanezt
Nem azt mondom h jelentése van a jövőre inkább h valamit jelent amit érzek vagy felelem stb
Ertem köszönöm
Nem is szoktam nagyon törődni az álmokkal , de ez sokszor ÁN es nem tudtam miert ?!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!