Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Soha de soha nem tortent...

Soha de soha nem tortent ilyen. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Azt almodtam h epp megszulok , csaszarra voltam kiirva de megszultem par perc alatt. Koraszulott volt egy honappal majdnem.

Kislany , Lilinek neveztuk el, onnantol h megszuletett mámorban voltam nagyon imadtam csak o erdekelt stb..akarkinek mondtam h megszuletett senkit sem erdekelt. A parom annyit mondott h adjak en nevet meg nagyon edes baba. De inkabb azzal volt elfoglalva h en milyen szep vagyok.. ezt nem ertettem. Az anyukaja varta a legjobban de lese szarta... nem ertem miez. Mar sokszor almodtam es teljesen mas alom mint a tobbI. Mas erzesem van es nemhiszem h biztosan jelent valamit. De mintha megis...

2016. máj. 22. 08:10
 1/8 anonim ***** válasza:
terhes vagy?
2016. máj. 22. 08:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem.

Csak jovore tervezzuk.

De aggodom mert mindig tele vagyok cisztaval..:/

2016. máj. 22. 09:11
 3/8 anonim válasza:
Szerintem azért lehet mert félsz hogy a jövőben tervezett baba nem fogja érdekelni a többieket..
2016. máj. 22. 09:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Vagy engem fog tulsagosan?
2016. máj. 22. 09:39
 5/8 anonim válasza:
Nem kell konkrét oknak lennie hogy miért pont ezt álmodtad. Csak a babán járt az agyad és hopp egy rossz álom. Azért meg felesleges aggódni, hogy hidegen hadja majd a körülötted lévőket. A babákat mindenki imádja.
2016. máj. 22. 09:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem volt olyan rossz mert nagyon jól éreztem magam Istenien

Ahogy meg soha es nem is érdekelt h senki sem gratulál meg mindenki letojja :)

Amúgy igen igazad van csak olyan sokszor álmodom ugyanezt

Nem azt mondom h jelentése van a jövőre inkább h valamit jelent amit érzek vagy felelem stb

2016. máj. 22. 14:48
 7/8 anonim válasza:
Biztosan azért vannak ezek az álmok, mert az agyad nappal ezzel foglalkozik és éjszaka álom formájában dolgozod fel mind azt amit gondolsz. Szerintem túl nagy jelentőséget nem kell ennek tulajdonítani, mindannyian álmodunk, ami valamilyen módon összekapcsolható az elképzeléseinkkel vagy a velünk megtörtént eseményekkel. Ezen ne izgasd magad, az agyunk sokszor kifürkészhetetlen dolgokat talál ki és azt mi álom formájában látjuk.
2016. máj. 24. 08:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Ertem köszönöm

Nem is szoktam nagyon törődni az álmokkal , de ez sokszor ÁN es nem tudtam miert ?!:)

2016. máj. 24. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!