Mit jelent olyan valakivel almodni akit mar egy eve nem lattunk, soha nem volt barat es soha nem tortent semmi kettonk kozott?
Van egy parom 2 eve.Sokat van tavol a munkaja miatt.egy ilyen tavolleteben atbeszelgettem egy ejszakat egy haverjaval.Nem torten semmi, viszont a srac szerette volna.Majd elkoltoztem arrol a kornyekrol 1 eve es nem is lattam ezt a sracot azota. Most viszont vele almodtam.
" Megjelent ez a Srac a hazam elott (ahol most lakom) es randira hivott.En elmentem vele majd kesobb meg is kerte a kezem egy kigyos gyuruvel aminek kovek voltak a szemei helyen.Boldogok voltunk, de az annya nem szeretett. Egy ejszaka kettesben beszelgettem egy haverjaval es o felbontotta az eljegyzest, majd beprobalkozott a baratnoimnel, es az egyik igent is mondott neki, majd en segitettem megszervezni az eskuvot annak akit szerettem es egy baratnomnek es megsem haragudtam senkire. EZ vajon mit jelent???
Sziasztok!
Az emberek tudat alatt dolgozzák fel azokat a dolgokat, amik vele történnek a valóságban.-- és van olyan is, hogy csak évek elteltével. -- ennek nem biztos, hogy van jelentése. A te agyad így dolgozta fel ezt a történetet. Az álmok, nem minden esetben intő jelek, természetesen van ilyen is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!