Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy a 15 éves önmagammal találkoztam. Most vagyok 19. ( akkor nagyon sok rossz dolgon mentem keresztül) Minden mozdulatomat megfigyeltem. Másképpen néztem ki az álmomban és a 15 éves énem nem tudta, hogy az idősebbik önmagával beszélget. Én a 19 éves testből láttam magunkat és segíteni próbáltam magamnak, csak azt mondogattam, hogy jóra fog fordulni minden meg, hogy most hol tart az életem. Nagyon furcsa volt. Jelenthet valamit?2016. máj. 19. 11:37
1/2 anonim válasza:
Csak így dolgozod föl, ami akkor történt.
2/2 anonim válasza:
Régi önmagad elfogadása, megbocsájtás önmagadnak, összeáll benned a kép saját életeddel tetteiddel kapcsolatban, összhangba kerülsz önmagaddal.Szép álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!