Mit jelenthet ez az álom?
Ha bármi olyanra tudtok jelentést csatolni amihez lehet, kérem tegyétek meg:)
Ez lehet, hogy úgy tűnik kamu ,de nem. Tényleg ezt álmodtam, eléggé morbid, de ha valaki ért egy kicsit az álomfejtéshez kérem olvassa el, köszönöm :)
Azt álmodtam, hogy a testvéremmel itthon voltam.
Volt nálunk egy rokonunk aki amúgy szakadt cuccokban jár, de az álomban teljesen elegáns volt, de nem végig volt jelen.
Nem tudom a sorrendet de néztünk meccset is és sorozatot, nem tudom melyik volt előbb. A meccs után megnéztük a táblázatot és az éppen bentmaradó Palermo végzett 2. helyen a bajnokságban.
A sorozatban egy nagyon hátborzongató része volt az álomnak, nővérkék voltak benne, majd egy olyan hely ahol a rákos betegek vannak, és azt mondták, hogy új gyógymóddal kísérleteznek, ott volt egy szereplő csávó aki szintén beteg, bevitték a kisbabáját és tűkkel szúrták az arcát vagy valamit injekcióztak bele, aztán véletlen a szemébe szúrtak és meghalt. Nagyon rossz volt tényleg hátborzongató.
De nincs még vége az álomnak, testvéremmel buszra szálltunk, vittük a számítógépet, de nem a laptopot, hanem az asztali gépet, odapakoltuk, majd játszottunk, a buszon volt konnektor és áram :O
Beült elém egy srác, nem tudom van e jelentősége de erre is tisztán emlékszem. Aztán beléptem egy játékba.
Az emberemnek alapból nem voltak lábai és úgy kezdődött a játék, hogy vegyem fel a műlábakat. Ez egy öltözőben volt.
Talán konditerem lehetett vagy szauna, meg később ilyen gyógyvíz vagy micsoda is ott volt, de csomó kigyúrt csávó volt, az én emberem meg egy átlagos 40es csávó, aki egyébként egy piti bűnöző (mintha egy nagyon morbid GTA ban lennék).
És innentől már nem mintha játékra emlékeznék hanem mintha én lennék ez az általam irányított ember.
Kellemetlenül éreztem magam a kondiba vagy ami volt. És bementem a medencébe, odajött egy másik középkorú kigyúrt csávó, akiről mondták hogy elismert bűnöző, én a piti bűnöző emberemmel odamentem szóváltásba keveredtem, és mivel meztelen voltunk a medencébe ez az ember nem tudom miért de összenyomta az egyik herémet, de ezt szabályosan mintha én is éreztem volna.
Innentől tisztán emlékszek mindenre, bemegyek az öltözőbe, ott egy szintén kigyúrt bűnöző csávó, és elmesélem neki ezt, aztán kitaláljuk, hogy felrobbantjuk ezt az embert aki benyomta a herémet, majd Ő bejön csak a végét hallotta és azt mondja segít a munkában.
Következő jelentet: Helikopteren vagyunk (ez a 3 ember) ennek az embernek a főnöke a célpont a legnagyobb gengtszer egy piros kamionnal utazik, fogalmam sincs miért?? leereszkedünk kötélen ketten majd feltesszük a bombát, de csak az én emberemet húzza fel a kötél, ezt a csávót otthagyjuk, akit szintén likvidálni akartunk de pont belépett az öltözőbe.
De most jön a csavar a történetben nem nyomjuk meg a gombot, a kamion karambolozik de nem robban fel, utána nem tiszta de nagy veszekedés lesz, mindenki távozik, majd megjelenik a kamionban utazó gengszter barátnője aki egy szőke plázacica megkeresi a gombot a mi helikopterünkben és felrobbantja a saját kamionukat.
Ezután annyi történik, hogy az én művégtagos emberem áll szemben a legnagyobb gengszterrel, mikor tetlegességre kerül a sor mondom hogy ne velem álljon ki hanem azzal ki átállt hozzám, vagy a másik kigyúrt csávóval aki a bombát intézte, erre megjelenik egy nagy kopasz még nagyobb ember, és azt mondja az ellenfél hogy akkor ő ezt a kopaszt állítja harcba, majd erre az emberem azt reagálja, hogy akkor én is felhívok valakit.
Nagyon élethű volt az álom, miután felkeltem szorongtam és feljegyzeteltem mindent ezért is tudok pontos leírást adni, az álom vége sokkal pontosabb mint az eleje. Nem tudom ezek jelenthetnek valamit?
És még egy megjegyzés az álomnak akkor van vége ha meghalnék álmomban? mert volt már olyan álmom hogy üldöztek nagyon sokáig és mikor utolértek felébredtem, akkor mondjuk egy jó érzésem volt, de ez után meg ilyen nagyon rossz.
Még annyi hogy annak van jelentősége hogy ma vizsgám volt? ilyenkor is szoktam álmodni, de akkor a tanárokról a vizsgáról. Nem ilyen abszurd dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!