Álmomban a volt pasim meg akart gyilkolni?
Sziasztok. ez az álom mit jelenthet?
Röviden: (valóság)
Volt egy pasi, összejött vele egy lengyel barátnõm. Utána összejöttem vele én. A dolog végére a csaj utálta a pasit ês vissza, én nem beszéltem a lánnyal. Kapcsolatunk pàr hónap után meghalt:
Elkisértem a srácot a vonatig, felszállt, nem jelentkezett többé. Én sem kerestem..ez már fêl éve. Azóta fel.akartam venni a lánnyal a kapcsolatot, de nem volt rá gerincem, mivel tisztességtelen voltam vele. Ma reggel ez álomra ébredtem.:
Ülök az ágyon, amelyikben aludni szoktam. Mellettem balra a lengyel lány, szintén ül, törökülésben. Jobbomon a pasi áll, apám szekrényét nézegeti. Ekkor a lánynak megmondtam, hogy nem muszáj elfogadnia a bocsánatkérésemet, de szeretnék tõle bocsánatot kérni a fa szságaimért,amit a sráccal együtt csináltam. Ekkor legnagyobb meglepetésemre elfogadta. Boldog voltam. A srácra egy látod-látod? Nézést vetettem. Büszke voltam. De tudtam, a gyerekkel valami nem stimmel. Hirtelen elõrántott egy kenyérvágókést(ami a családomê), s a torkomhoz vetette magát. Csak a mutatóujjam sérült, amitõl megijedtem (nagybõgõzõm), de a lány csak ült. Higgadtan. Elmondta a srác, hogy nem csak õ gyilkosd, barátnõm is 5x ölt embert. Ezután a kédt odaadta, én elrohantam vele, a kapu egyszerberagadt, de elrohantam az utcán, a kést egy kertbe akartam hajítani, de visszaesett a jàrdára. Berohantam az útszéli gyógynövényboltba. Kicsi hely, voltak pára. És beléptek. Õk ketten. Egy cukarpapírban néhány tabletta volt. Azt mondták, egyek meg egy felet. Nekik is már valami a szájukban volt. Tudtam, hogy olyan erõs nyugtatószer, ami ekkora mennyiségben öl. Így akarnak megölni, hogy hárman haljunk meg. Bevétel elõtt felriadtam.
Vélemény?
Furcsaság: a srác teljesen tisztán beszélt magyarul, pedig kicsi de kivehetõ akcentusa van
Én nem fogom ezotérikus szempontból megközelíteni, de pszichológus hallgatóként elmondhatom a véleményem.
Szerintem azért álmodtál ilyensmiről, mert mostanában sokat gondolkodtál azon, hogy bocsánatot kellene kérned. A gyilkolás pedig annak a jele, hogy félsz az elutasításától a barátnődnek, vagy talán a fiúnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!