Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megálmodtam a jövőt? 😳

Megálmodtam a jövőt? 😳

Figyelt kérdés

Tegnap este azt álmodtam,hogy valami verseny van a házunkhoz közeli pályán.Ahogy vége lett a versenynek,indultak haza a versenyzők és pontosan nem tudom miért,de odamentem az ablakhoz,és egy fiú az ablakom alatt állt.Nagyon aranyos arca volt,az egész kisugárzása aranyos volt,ezért nagyon zavarban voltam,és nem tudom miért,de átmentem egy másik szobába,szinte rögtön visszamentem,de már nem volt ott.

Reggel,mikor fölkeltem teljesen tisztán emlékeztem a fiú arcára,az egész történetre.Ez azért érdekes nekem,mert nagyon ritkán jut akármi is eszembe,abból amit előző este álmodtam.😌

Kb. egy órája történt,hogy ülök,tanulok,és valami megérzés volt,vagy nem tudom mi,de odamentem az ablakoz és itt állt az ablakunk alatt.Az arca,a haja,a szeme,a ruhája,minden ugyan olyan volt.Nagyon zavarban voltam,és messzebb léptem az ablaktól,hogy ne lásson,de nem tudom ez miért volt jó.😔😔😳 Mire visszaléptem az ablakhoz,nem volt ott. Soha nem láttam ezt a fiút ezelőtt,ezért is furcsa ez a szituáció.

Akkor most megálmodtam előre a jövőt?

És van arra még esélyem,hogy újra lássam? Az nem kérdés,hogy ha látnám odamennék hozzá!😏:D

2016. máj. 18. 19:01
 1/7 anonim válasza:
90%

ez nem vicces

vagy egy halottal van dolgod vagy egy demonnal barmennyire is viccesnek hangzik

2016. máj. 19. 00:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2016. máj. 19. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

1. Nagyon akarod, hogy végre valaki megdugjon.

2. Drogfüggő vagy.

Na osszad be magadnak, hogy melyik.

2016. máj. 19. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt nevezzük "de ja vu"érzésnek.

Talán bejön,talán nem.

Annyi bizonyos,hogy nem determinálhatja egész életünket egy ilyen érzés,mert az tragikussá válhat.

2016. máj. 19. 19:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Miért válhat tragikussá?😳
2016. máj. 20. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy éjjeli,vagy nappali álom válhat valakinek a rögeszméjévé,s ez tönkre teheti saját,és mások életét.

Egy valós példa:Ildikó,-egy barátom-rendszeresen közlekedett New Jersey két városa közt buszon.Egyszer egy álmában szerelmeskedett egy ismeretlen férfivel(aki ugyanazon az útvonalon közlekedett rendszeresen,s így egy villanásnyira rögzíthette elméje,álmai férfiját). Álmát Istentől jött üzenetként élte meg,s mindent megtett,hogy megtalálja,és megszerezze,beteljesítse álmát.Kiderült,hogy a férfi nős,boldog házasságban nevelik két gyönyörű gyermeküket.Ildikó megpróbálta feltörni ezt a boldog házasságot,de egy kalandnál többet nem ért el,viszont felbolygatott egy családot,s 55 évesen még mindig várja egykori álma férfija válását,és szerelme beteljesülését.

Természetesen élete egyéb döntései is távol állnak a realitástól.

2016. máj. 21. 21:16
 7/7 anonim válasza:

A jövőt nem lehet megálmodni. Amit az érzék szerveink éreznek annak a nagy része nem jut el az agyunkig igy a tudatalattinkban tárolódik el. Ugye álmunkban a tudatalattinkra tudunk csak számítani mert az agyunk akkor pihen, így ugye rengeteg olyan infó van a tudatalattinkban amiről nem is tudunk és ezekből következtet a jövőre. Azért érzed néha azt hogy a jövőt álmodod meg. Nagyon nagy szerencse kell ahoz hogy ez be is jöjjön/megvalósuljon.

Remélem sikerült válaszolnom a kérdésre és megfelel a válaszom! :) és bocs a helyesirásért /:

2016. júl. 11. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!