Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megálmodtam ami ma történt!...

Megálmodtam ami ma történt! Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Péntek van pihentem egyet délután. De olyan furcsát álmodtam. Egyik ismerősöm írt facebookon, hogy a nevelő apja intenzíven van. Előtte másfél hónapig amúgy mi nem beszéltünk, ő keresett, de én haragszom rá. Nos álmomban ugye intenzíven feküdt, kérdeztem bemenjek e. Mondta ne, mert meztelenül fekszik gépek tartják életben. Jó mondtam neki bármi kell írjon hívjon. Az apukája nem beteges, sose volt amúgy semmi baja. Felébredek, és vár egy üzenet tőle: nagy szükségem lenne most rád! Talán az álom hatására, de visszaírtam neki. Ahol leírta, hogy a nevelőapja az intenzíven fekszik, ma vitte el a mentő, agyvérzés, és a vérkeringése leállt, nagyon fél, hogy meg fog halni. Őszintén a hideg kirázott!!!! Soha nem történt velem ilyen! És ezekben sose hittem. Ez mi volt? Vélemènyetek?
2015. okt. 30. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Hu azta. Volt ilyen többször is?
2015. okt. 30. 21:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Soha! Soha életemben semmi ilyen, és semmi hasonló. Ráz a hideg azóta is. Nem tudom hova tenni ezt a dolgot!
2015. okt. 30. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az az oka, hogy még nem ébredtél fel teljesen, amikor olvastad az üzenetet és igazából utána álmodtál.

Tudom nem fogod elhinni, pedig életemben egyszer velem is volt olyan, hogy fent voltam meg álmodtam is.

2015. okt. 30. 21:47
 4/7 Fish1 ***** válasza:
Elképzelhetőnek tartom, hogy alvás közben lehívtad az infot a kollektív tudatból.
2015. okt. 30. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
"És ezekben sose hittem" Itt döntöttem el nem fogok neked segíteni, se fejleszteni, se elmagyarázni. :))
2015. okt. 30. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Fish1 válaszán gondolkodom, h ha van ilyen, elképzelheto h ez történt. Az utolsóval ne törődj egy senki..
2015. okt. 30. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Alvás közben az ember "könnyebben veszi az adást".
2015. okt. 31. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!