Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy megálmodtam ami épp akkor történt?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy bent voltunk a suliban és a legjobb barátnőm jött be sírva, hogy elvesztette a szüzességét és lehet, hogy terhes.

Ezután ma reggel felhívott, hogy elvesztette a szüzességét..

Lehet, hogy már ennyire közel állunk egymáshoz, hogy megérzem, vagy mi?

2011. ápr. 25. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez furi! Néha van ilyen. Én pl a West Balkános esetről álmodtam, egy nappal előtte.. (de halál komolyan, utána nagyon kész voltam, hogy hogy tudtam "megálmodni")

Néha megesik az ilyen...

2011. ápr. 25. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:

ez nem megérzés..

én elég sok mindent megálmodok.

2011. ápr. 25. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már, hogy megálmodtam valamit.

Pl. Sógorom autó bontással foglalkozik. Az egyik este azt álmodtam, hogy vett egy piros, kombi, 100-as Audit.

Másnap megkérdezem tőle, hogy hogy van. Ő meg elkezd nekem panaszkodni, hogy rásóztak egy undorítóan piros, kombi 100-as Audit(!) Erre varrjál gombot! Most délután azt álmodtam, hogy megcsalt a barátom... hát ajánlom is neki, hogy ne legyen igaz!

2011. ápr. 25. 19:51
 4/6 Bbarbyyy válasza:
Nekem is volt ilyen, de én beszélgetni szoktam a közeli ismerőseimmel. Ezek pár nap után meg is történtek. Egyszer egy lovastáborban voltam, és egy lány megálmodta hogy leesek a lóról. Mikor reggel ezt elmondta nekünk, még aznap leestem... Szegény meg magát hibáztatta. Én valami olyasmit hallottam, hogy az egyik szemedbe valami hamarabb jut el mint a másikba... De ebben nem hiszek:D
2011. ápr. 28. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer régen azt álmodtam, hogy a házunk előtt villamos megy el, és pár évvel később tényleg terveztek villamost errefelé. Igaz, még nagyon kezdeti szakaszban van a dolog, így lehet, hogy nem lesz belőle semmi...
2011. ápr. 28. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is megálmodtam a jövőt,és az anyukám is.Általában a legtöbb emberrel megtörténik az ilyesmi.
2011. ápr. 29. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!