Megalmodtam a skandinav lotto szamaibol 6-ot. Ti
befizetnetek ezeket a szamokat a 6-os lotton?
Figyelt kérdés
Nem volt valami jo alom,mert ugyan ervenyes volt a szelveny,megsem kaptam meg a nyeremenyt,mert valami hianyzott rola.Az igazsag az,hogy nem nagyon hittem soha a miszterikus,jovobelato dolgokban es semmiben amit nem magam latok hallok.Viszont kb 2 eve szinten megalmodtam ugyanezen a lotton a szamokat,de reggelre csak 4-re emlekeztem.Nem fizettem be,mert ugy voltam vele,ennyivel ugysem nyerenek csak apropenzt,es amugy sem hittem benne.Kivancsisagbol megneztem a huzas masnapjan a szamokat es benne volt ez a 4 szam,azonnal levert a viz.Azota is elkap ez a furcsa erzes ha ragondolok.Szoval most ott tartok hogy nem tudom higgyek ebben,vagy csak veletlen hogy pont ezt almodtam,es gyerekes kepzelges,remeny az egesz,figyelmen kivul kellene hagyni.
Mik voltak azok a számok? Hátha kiokoskodnak itt valamit.
2015. szept. 28. 11:32
2/17 anonim válasza:
simán egy próbát megér
2015. szept. 28. 12:42
3/17 anonim válasza:
Most skandináv lottó vagy hatos lottó? Nem ugyanaz a kettő.
Egyébként megjátszanám. Miért ne?
2015. szept. 28. 13:04
4/17 anonim válasza:
nehogy elmondd, akkor megjátsza a 851 198 regisztrált tag
2015. szept. 28. 13:14
5/17 A kérdező kommentje:
Azt almodtam hogy a skandinavon nyertem,de csak 6szamra emlekeztem a 7-bol.ezert kerdeztem,hogy "ervenyesek" lehetnek e a megalmodott szamok a 6-os lottora is.
2015. szept. 28. 13:19
6/17 anonim válasza:
Jaaa, már értem, a leírásból nem volt egyértelmű.
Akkor a válaszom, nem!
A skandinávon játszd meg!
2015. szept. 28. 13:33
7/17 anonim válasza:
Mondjuk én biztosra mennék és megjátszanám mind a kettőn :)
450 Ft két játék. Ez nem hiszem, hogy nagy veszteség lenne, ha mégsem jön be.
2015. szept. 28. 13:33
8/17 anonim válasza:
Konkrétan azért nézted meg a sorsolást, mert megálmodtad a számokat? Vagy csak láttad a sorsolást, és felelevenült az álom, hogy te ezt megálmodtad?
A legtöbben, akik azt állítják, hogy megálmodták a jövőt, csak be vannak csapva saját maguk által. Van egy ilyen mechanizmusa az agynak, hogy hajlamos úgy érzékelni a valóságot, mintha megálmodta (vagy átélte) volna már korábban. Ebből adódik, hogy csakis az esemény bekövetkezte után íródnak a tiédhez hasonló beszámolók.
Ha tényleg tudatosultak benned a konkrét számok (esetleg le is jegyezted őket) a sorsolást megelőzően, akkor tekintsd irrelevánsnak a hozzászólásomat :)
2015. szept. 28. 13:36
9/17 A kérdező kommentje:
Csak azert neztem meg a kihuzott szamokat masnap,mert kivancsi voltam,hogy a 4 szambol amire emlekeztem(Le is irtam) szerepel e valamelyik a nyertes szamok kozul.eleg hatborzongato volt,foleg mert soha nem hittem az ilyesmibe.sokszor gondolok ra,hogy talan csak egy nagyon ritka veletlen volt.
2015. szept. 28. 13:59
10/17 A kérdező kommentje:
De megfogom jatszani,nem bizom a veletlenre.tenyleg nem egy nagy osszeg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!