Mit jelenthet hogy megálmodtam az eredményt?
Figyelt kérdés
szoktam fogadni meccsekre, az éjjel azt álmodtam hogy Leicester - Norwich 1-0 volt a Leicesternek és a végén 1-1 lett, lehetséges hogy ez lesz? vagy miért álmodtam ezzel?2016. febr. 27. 09:37
1/1 anonim válasza:
Lehetségesnek lehetséges, ilyen megérzéseim nekem is voltak már, bár nem számszerűleg jöttek be, hanem tipp szerint (tehát nem 2-0 lett, hanem 1-0 például). Ezek ilyen kisebb meglepetés-eredmények voltak (értem ezalatt konkrétan a Skenderbeu - DVSC és a Románia - Magyarország meccseket).
Hogy mennyire bízol magadban, hogy megtedd, nem az én asztalom eldönteni. Ilyen esetekben én inkább a megérzéseimre szoktam hagyatkozni, mint fejben sakkozni egy várható kimenetelt - utóbbi általában értelmetlen egy bizonyos fokig, mert annyira sokesélyes némelyik meccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!