Miért van az, hogy hetek óta, olyan álmaim vannak amik kaotikusak, és káoszról szólnak?
Figyelt kérdés
Vagy menekülnöm kell valami, vagy valaki elől, vagy épp világvége van. Vagy valakit megölök, vagy engem ölnek meg, vagy valaki meghal.És ez így megy minden éjjel.2016. máj. 14. 11:03
1/8 anonim válasza:
Próbál beléd bújni a kis ördög. Vagy a démonjaid kísértenek odament.
2/8 A kérdező kommentje:
Hetek óta ez megy.
2016. máj. 14. 13:45
3/8 anonim válasza:
Életmód váltása után nem hinném. Próbáld ki. Mikor mennyit eszel, iszol, mozgasz, alszol?
Szoktál szellőztetni vagy zuhanyozni alvás előtt?
Mennyi fény van a szobában? Zaj?
Egyedül laksz?
Korán kelesz?
Valóságban minden rendben?
Mivel töltöd az időt?
4/8 A kérdező kommentje:
Keveset eszek, edzeni és futni is szoktam, dohányzom inni is szoktam olykor. Csend van és sötét a szobámban és szoktam zuhanyozni lefekvés előtt. Szüleimmel és tesóimmal élek együtt. Szabadidőmben éneklek táncolok olvasok sétálok a kutyáimmal :) Sokat agyalok miért történek rossz dolgok velem, mi lehet a baj stb.
2016. máj. 14. 14:38
5/8 anonim válasza:
Szerintem ki vagy száradva. Igyál meg egy pohár vizet vagy fekete teát, a fejecskéd pedig az ágy másik részén legyen, de előtte nézd meg az euróvíziós dalfesztivált ma.
6/8 A kérdező kommentje:
A dal fesztivált, hogyan jön az ide :) ??
2016. máj. 14. 14:48
7/8 anonim válasza:
Nyilvánvalóan zűrzavart érzel körülötted.
Lelki békéd feltétele a dolgok megértése,és elfogadása.Ezen dolgozz,s ha sikerül,békések lesznek álmaid.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat :)
2016. máj. 15. 22:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!