RicsiKing1996 kérdése:
Mit jelenthet? Vizkopo lehet? Es Ilyen valosagos?
Figyelt kérdés
Pár hete azt almodtam h egy "szellemet" latok,majd mikor felebrettem ottvolt nem tudtam mozdulni es labamnal fogva huzott de nagyon nagyon hosszan. most pedig egy oroszlan-sarkany fejű szárnyas leny volt folottem az agyon es engem figyelt!...nem tudom...!?2016. máj. 13. 12:17
1/9 anonim válasza:
én zombikal álmodok, d eojan szinten h regel felek elmeni wc re
2/9 anonim válasza:
Inkább alvásparalízisre hasonlít amit írtál.
3/9 A kérdező kommentje:
Az mert tudatos esvalosaghu csak az az erdekes hogy regen tudtam iranyitani az almaimat ezekbol pedig kizar es folyamatosan ugy erzem hogy fenyegetesben vagyok ettol a dologtol es nem tehetek ellene semmit://
2016. máj. 13. 15:52
4/9 anonim válasza:
Ez csak tőled függ hogy elég erős vagye ahhoz hogy képeslegyél ismét felülkerekedi magadon ugyanis erősen kétlem hogy ebben a dologban bármi paranormális lenne. Ha elhiteted magaddal hogy ezt egy valami okozza nem te azzal csak mélyebbre ásod magad ebben hinni kell magadban és erősen koncentrálni dolgokra gyakorlás képp. Megismétlem, ez csak tőled függ, nem mástól, tőled.
5/9 anonim válasza:
Igaza van a 2. Válaszolónak, ez alvásparalízis, mivel mozdulni se tudtál, és még halucináltál is, ezért más nem igazán lehet. Tipp: próbálj ne háton fekve elaludni, mert akkor a legnagyobb a valószínűsége!
7/9 anonim válasza:
5. Igen persze ez alvás paralízis, de hogy megszűnjön a saját elméjét kell megtanulnia kontrollálni. Csak a lusták módszere hogy majd külső dolgok megváltoztatásával drasztikusan meg fog változni a helyzet. Ezen dolgok fejben dőlnek el nagyrészt. A kérdezőnek mondom hogy azzal csak nyerhet ha gyakoroja kicsit koncentrálni az akarat erejét. Ami, csak úgy megjegyzem úgyszint nem egy misztikus dolog.
8/9 A kérdező kommentje:
Erdekes en is erre gondolnek ha nem ismernem magam es egesz kis korom ota kontrollalom az almomaimat es magammal is tisztaba vagyok. Es a paranormalis jelensegek a csaladba megszokottak csak ertelmezni nem sikerul az alom jelenteset,célját.
2016. máj. 14. 21:32
9/9 anonim válasza:
A rémálmaink,a félelmeink képbeöntése.
A félelem tárgya mindenkinél változó,de a félelem oka is.Jó volna megismerni mumusaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!