Normális az olyan valóságos álom, hogy érzem a fájdalmat?
Nem egyszer fordult elő velem ami pl ma is, hogy azt álmodtam h nagyon fáj a torkom , és éreztem a fájdalmat. az álmomban. Reggel mikor felkeltem még mondtam is apunak hogy nagyon fáj a torkom, de nyeltem egyet és semmi. Pár napja szintén volt egy ilyen, hogy álmomban elestem és bevágtam a tarkómat, és azt is éreztem hogy fáj. Reggel szintén arra kelek fel hogy úú de fáj, megnyomtam erre szintén semmi. A páromat kérdeztem hogy ficánkolok-e éjjel (mert mindenre felébred) de azt mondja nem. Nagyon érdekes de egyben félelmetes is, mert szerintem az agyam túlságosan valóságosnak éli meg ezeket az álmokat és azért reagál így. Vagy nem tudom..
Volt hogy veletek is megtörtént ez , vagy hasonló?
velem volt már
álmomban vki egy tőrt szúrt a combomba és éreztem a fájdalmat, de nem ébredtem fel rá csak vége lett az álmomnak
reggel úgy keltem fel hogy emlékeztem hogy fájt, de tudtam hogy csak álom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!