Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban meghaltam. Mit...

Álmomban meghaltam. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Néztem magamból kifelé,és láttam mindnet,hoyg mi történik körülöttem,csak tehetetlen voltam.Kiváncsian vártam,hogy minden úgy lesz e ahogyan azt én akartam.

2013. jan. 14. 09:12
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Majd valamelyik álmodban fel fogsz támadni.
2013. jan. 14. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem azt, hogy meg fogsz halni... bár nem biztos.
2013. jan. 14. 09:55
 3/10 anonim válasza:
Minden halál egy új kezdet. Durván hangzik, de nagyon pozitív álom. Akkor vagy igazán önmagad, ha csak a lelkedet veszed szemügyre. És most pont kívülről láttad magad. :) Minden válasz ott van Benned.
2013. jan. 14. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú életed lesz.
2013. jan. 14. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:
20%

Kedves 2-es, felhívnám szíves figyelmed, hogy MINDANNYIAN meg fogunk halni. Nem hiszem, hogy a kérdező kivétel lenne.

Egyébként semmit nem jelent, én úgy havonta-kéthavonta meghalok egyszer álmomban, és még itt vagyok, köszi, egész jó állapotban. :)

2013. jan. 14. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Sokáig fogsz élni.
2013. jan. 14. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
3 gyereked fog születni a következő 3 évben
2013. jan. 14. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Én úgy tudom, hogyha álmodban meghalsz (mármint rendesen megálmodod azt, hogy meghalsz), akkor a valóságban is meghalsz. Mármint hogy az álom után már nem kelsz fel, mert tényleg meghaltál. Nem tudom, honnan veszem ezt, de valahol ezt hallottam egyszer. Én egyszer álmodtam olyat, hogy elszabadultak a jegesmedvék a koripálya közepén , és ahogy az egyik rámugrott (ahol ugye gondolom meg kellett volna halnom) ott elsötétült minden, és abban a pillanatban felébredtem. De elvileg ha végigálmodom azt, hogy megesz a jegesmedve, akkor már nem ébredek fel... de lehet hogy ez hülyeség, tényleg nem emlékszem már, honnan veszem, meg hát amint látjuk te nem haltál meg, attól hogy álmodban meghaltál...:D
2013. jan. 15. 14:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Én pont tegnap éjszaka álmodtam azt, h megtudtam, h halálos beteg vagyok.

Nagyon szomorú voltam, és tudta, h mennyi időm van hátra, szépen peregtek az események, és eljött az időpont.

Féltem, láttam magam mellett anyut, aki sírt, és rájöttem, h tényleg meghaltam.

Láttam mindent, és szörnyen rossz volt, h nem tudom megvígasztalni az embereket, akik sírtak miattam.

Ennyi volt az álom, a férjem azt mondta, h most már soha többet nem nézhetek Szellemekkel suttogót:)

Amúgy nem tudom, h mit jelent, de úgy tűnik, h megdölt az elmélet, h ha álmodban meghalsz, a valóságban is.

2013. jan. 17. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves ötöske! Furcsállom, miért nem tűnt fel neked, hogy vicceltem. Bár hangsúlyt nincs lehetőségem írott szövegbe vinni, de 90-es IQ felett ezt azért így is megszokták érteni.
2013. jan. 18. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!