Szerintetek Mitől van Ez? Mit jelenthet? (Többi lent)
Valoszinuleg azt jelentheti hogy van valami amit a multban elkovettel es azon valtoztatni szeretnel, maskepp szeretned csinalni. Ezaltal almodban mesz vissza. ,vagy ujra atszeretned elni .
Nekem is volt ilyen viszont en nem idoutaztam,csak allamdoan ugyanaz a remalmom volt. Majd mikor almodtam mar tudtam hogy ez csak egy alom, nem valos,es elkezdtem magam csipkedni hogy felebredjek 😄
Úgy bírom amikor úgy írnak ki kérdést ,hogy kihaggyák a lényeget és csak "Mit jelenthet ?,,
De hát legyen
Az visszatérő álmom ; Sétálok az utcán és jön szembe egy roma emberekből álló csapat és egy fojtó kötelet tekernek rám ,elájulok .
Egy sivatagba térek magamhoz.....
A másik ; Zuhanok és nem nyílik az ejtő ernyő ...és kicsivel a landolás előtt felébredek .
Hát jó elmondom de elég röhelyes lesz
Az álmomban kint álltam az egyik utcán és azt mondtam hogy istnt szeretném látni aztán visszakerültem jézus korába megláttam egy férfit aki egy babakocsi melett állt ő volt isten a babakocsiban pedig jézus volt akit megnéztem de nem emlékszem az arcára
Király ,furcsa de király !
Többek közt arra gondoltam ,hogy miért nem a felső ibrikre írod a lényeget ?
Szerintem túlsokat olvasol erről a témáról ,nem akarsz inkább az evulucioról olvasni ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!