Ez mit jelenthet? (több lent)
Szerintem egyèrtelműen azt jelenti hogy ne jösztök egymásnak .
Volt pár ismerősőm akik elôre megálmodták fontos esemèbyeket, bár furán hangzik. Pl. A fèrjem megálmodta hogy kisfiunk születik, mert látott egy nőt aki fiút szül. Mèg ez akkor álmodta amikor már úton volt a baba de mèg nem tudtuk h terhes vagyok....
Az álmok sok mindent jelenthetnek. Szerintem te nagyon szeretnéd ezt. Ezért álmodsz róla. :) Egyébként aranyos ahogy feltetted a kérdést.
Ha a valóságban is "egyre közelebb kerültetek" akkor minden bizonnyal így lesz.
Drukkolok nektek. :)
Velem is ez van, pár napja azt álmodom hogy összejövök azzal a sráccal(osztálytárs) aki nagyon tetszik már egy ideje.
Mondjuk az én esetemben erre semmi esély, de attól még jó érzés:D
Ahogy előttem is írták egy álom sok mindent jelenthet, valószínűleg csak azért álmodsz róla mert tényleg szereted és össze akarsz jönni vele, de én is ismerek egy olyan embert aki előre meg szokta álmodni a dolgokat, szóval bármi lehetséges:D
Az biztos hogy jó jel hogy közel kerültetek egymáshoz, és is drukkolok nektek!!:)
A jövő megálmodására elég csekély az esély... az álmod a tudatalattid kivetülése tulajdonképpen, semmiféle természetfeletti dolognak nincs köze hozzá ha bejön, csupán az embernek vannak vágyai, és simán megálmodhatja a jövő bármelyik lehetséges opcióját, hogyha valami jövőbeli bekövetkezendő eseményen gondolkozik, vagy valami azzal kapcsolatos vágya van.
Hiszen az agyad már számtalan variációt átgondolt a jövőről, még akkor is, ha a tudatodban ez nincs felszínen. Elég valamit nagyon akarni, és máris megjelenik az álmodban.
Egyszer azt álmodtam, hogy a vemhes macskánknak lesz 3 fehér cicája és egy foltos, de nem voltam otthon, mikor megszülettek, és nagyon kíváncsi voltam már rájuk. És mikor hazamentem másnap, valóban ilyen színűek születtek (3 fehér 1 foltos). Az anyacica fekete volt, a hasa meg a feje közepe fehér. Sose gondoltam arra, hogy vajon milyenek lehetnek, de aztán eszembe jutott a születésük után, hogy a szomszédban van egy fehér cica, és megvolt a válasz. A tudatalattim szépen elraktározta ezt az infót, és az álmomban pedig összekapcsolta a születő cicákkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!