Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A tudat elvesztése nélkül is...

A tudat elvesztése nélkül is alhat az agy?

Figyelt kérdés
Ha igen, mondanátok erre példát?
2016. ápr. 18. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Nem. A valódi alvás része a tudat elvesztése a mélyálom periódusban. Ez a szakasz nagyon fontos a test, és a szellem regenerációjában, ha alvás közben kimarad, az olyan, mintha nem is aludtál volna. Léteznek különböző meditációs technikák, amikkel csökkenteni lehet az alvásigényt, de ezeket a periódusokat nem lehet kihagyni.
2016. ápr. 18. 18:05
 2/4 death42 ***** válasza:
19%
Az agy sosem alszik és alvás közben a legaktívabb, mert akkor egy egész világot teremt. Tudat elvesztése nélkül is álmodhatsz, azt nevezik tudatos álomnak.
2016. ápr. 18. 19:44
 3/4 death42 ***** válasza:
59%
Én többször is tudatomnál voltam már álmomban, de mégsem voltam fáradt másnap. Bár ez nem mindennapos és nem foglalkozok semmilyen tudatos álom technikával. Sztem sokan gyakran tudtuknál vannak alvás közben, de ez időközönként vagy sokszor nem is emlékszik rá az ember. Ez fejleszthető tudatos álom technikával.
2016. ápr. 18. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem az álomciklus alatti tudatosságról van szó, hanem a mély alvásról, amikor se kép, se hang. A tudatos álom az tényleg nem olyan ritka.
2016. ápr. 18. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!