Tudatos álmodáshoz mondanátok módszereket? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Már jó ideje próbálkozok tudatos álmodással de nem nagyon jött még össze,amikor rájöttem,hogy álmodok pár másodperc múlva fel keltem.Interneten próbáltam módszereket,de nem használt.2016. jan. 30. 19:29
1/9 anonim válasza:
Teljesen természetes a reakció. A tudatos álmok az ébredéshez közel történnek (az agyad már érzi a külvilágot, így jössz rá, hogy csak álmodsz), szóval nem csoda, hogy gyorsan felébredsz. Ez ilyen.
2/9 Titusztitusz válasza:
A tudatos alváshoz a legjobb módszer az, ha KÖZVETLENÜL AKKOR próbálod meg "megfogni a dolgok lényegét", amikor ÉPPEN ALSZOL EL...Kis gyakorlással el lehet kapni azt a pillanatot, amikor MÉG az álom-ébrenlét határán egyensúlyozik valaki, és EKKOR kell tudatosítani magadban az éber állapotot...Kis, avagy sok gyakorlással át lehet könnyen siklani éber tudattal is az álomfázisba...Nálam ez bevált dolog, csak hátulütője az, hogy az éber álmodás egy rendkívül fárasztó tevékenység, és csak olyankor érdemes próbálkozni vele, amikor másnap nem kell mondjuk korán munkába menned...
3/9 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy alvás előtt elkezdtem valamiről gondolkodni és próbáltam alvás kezdetekor folytatni az álmomban. Illetve ha más nem, valami oda nem való részlet az álmomban mindig rádöbbentett hogy álmodom.
4/9 anonim válasza:
Próbálkozz a VALÓSÁGTESZTTEL! Az olyan, hogy a valóságban valamilyen hétköznapi tevékenység közben, megnézed a körülötted levő tárgyakat és valóságra utaló jeleket fogsz találni. Előbb, vagy utóbb, álmodban is elő fog jönni ez a szokásod, ám amikor akkor is körül fogsz tekinteni, álomállapotra utaló jeleket fogsz találni, ÍGY LÉTREJÖHET A TUDATOS ÁLOM.
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy lehetetlennek tartjatok, de en teljesen magamtol kezdtem el tudatosan almodni, kb. Fel eve, es azota ez megy..
6/9 anonim válasza:
Tudatosan álmodok,mióta megszülettem... Minden nagy álmomra emlékszem,és össze függnek! :)
7/9 anonim válasza:
Utóbbi válaszadó vagyok! Tanácsnak adnám,hogy sétálj egy kört a házkörül,majd egyél,lefekvés előtt,és mikor leragadna a szemed,erőltessed 1percig,majd koncentrálj a benső énedre!
8/9 A kérdező kommentje:
Te is ezt a módszert alkalmaztad?
2016. febr. 15. 16:14
9/9 anonim válasza:
Mindenkinek, más a módszere, meg kéne próbálni, akarj álmodni tudatosan, erőltesd meg az elméd! Koncentrálj! Lazulj el, és közbe, figyelj befelé! figyeld meg a gondolataidat, talán, ha van kérdésed, megálmodhatod a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!