Mit mondhat nekem ez az álom?
Álmomban egy hang azt mondta nekem, hogy csináljak mindent úgy ahogy eddig és mamám élni fog. Csak az a bökkenő h ő már fél éve elhunyt.
Illetve ez nemtom másik álom e de azt sugallta a hang h ne térjek le soha sem az utamról, és ha nem térek le minden jó lesz.
Kedves Kérdező!
Álmodban saját pszichéd szólalt meg az alapján,ahogyan édesanyád felnevelt.
Szüleink,s mindazok,akik hozzánk nagyon közel voltak érzelmileg,és azok,akik valami miatt nagy hatással voltak ránk,szívünkben tovább élnek,s néha visszatérnek gondolatainkban,álmainkban,hisz tőlük lettünk azokká,akik vagyunk.
Tiszteltük,szerettük őket?Kövessük mindazt,ami szépet,jót tanítottak nekünk életükkel,s néha szavakkal is!
Koszi a valaszt!!
Amugy nagymamam nem edesanyam. Halistennek edesanyam el es remelem meg ugy 40 evig fog. 47eves.
Furcsa volt ez a hang mert nem tudtam ki mondja nekem. Egyebkent miert mondta ezeket almomban a pszichem?
Nagymamád minden bizonnyal közel állt hozzád,és nagy hatással volt rád.
Valószínűleg dilemmád volt valamilyen döntésedben,s ezért szólalt meg pszichéd figyelmesztetőleg.
Az angolban a "mom"(ejtsd mám)édesanyát jelent,amit a gyermekek életük végéig rendszerint édesanyjuk megszólítására használnak.Ez zavarhatott meg értelmezésemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!