Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezt miért álmodtam?

Ezt miért álmodtam?

Figyelt kérdés
Van barátnőm, akivel nagyon jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást. Tegnap azt álmodtam hogy egy lánnyal együtt vagyok, (hozzáteszem sose láttam) majd eszméletvesztésem van, kb kómában vagyok, és utána a kómából felébredek és egyedül vagyok. Előtte történt szexuális kapcsolat. Az egész álom nagyon valósághű volt, hirtelen nem tudtam hogy álmodok-e vagy sem.Miért álmodtam ilyet?

2016. ápr. 7. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert perverz vagy
2016. ápr. 7. 18:35
 2/5 anonim válasza:
Az álmainkban általában a pszichénk akar kommunikálni velünk, bemutatja azokat a dolgokat, amiket nem szeretnénk beismerni, vagy aminek a létezéséről sem tudunk (vagy akár tudjuk) , pl ha szeretünk valakit, félünk valakitől. Minden embernél minden álom mást és mást jelent, sajnos erre te kell rájöjj és te kell kitapasztald. Mert pl van akinek a víz és van akinek a kígyó jelent félelmet.
2016. ápr. 7. 18:36
 3/5 anonim válasza:
100%
2 voltam, még annyit hozzátennék, hogy sztem amit álmodtál kb arra vágysz (a másik csaj), de félsz megtenni, mert akkor a barátnőd elhagy és egyedül leszel(kóma, egyedüllét).
2016. ápr. 7. 18:38
 4/5 anonim válasza:
Amúgy bizonyított,hogy csak olyannal álmodhatunk akit már láttunk (max nem emlékszünk rá).
2016. ápr. 7. 19:54
 5/5 anonim válasza:
Nem fordult meg a fejedben esetleg h megcsald a barátnőd? Szereted. ..értem én, de ez nekem legalábbis azt jelenti, hogy félsz, hogy ha megtudja elhagy.
2016. máj. 3. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!