Normális hogy azt álmodtam hogy "Lány" Vagyok? (mivel fiú vagyok)
Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 22:08
1/26 A kérdező kommentje:
részleteket nem mondok, csak privátban, (18+ téma)
2016. ápr. 1. 22:14
2/26 anonim válasza:
ez függ az álomtól, ha csak simán egy női karakter voltál akkor lehet normális.
3/26 A kérdező kommentje:
hát ha függ az álomtól annyit el mondok, hogy az álmomban egy osztálytársammal feküdtem le :D
2016. ápr. 1. 22:22
4/26 anonim válasza:
Álmunkban bármik lehetünk. Eleve hat ránk anyánk is meg apánk is és ők megjelenhetnek "én-részként" az álomban. Teljesen normális. Az is okozhat ilyet, ha mondjuk apád nem fogad el még férfiként - pl nem érint meg az elfogadását jelzendő - é emiatt álmodban lánnyá változol, mert közelebb akarsz kerülni hozzá. Ha ez a helyzet, akkor érdemes sportban vagy máshol erotikamentesen férfi érintést kapni (pl masszázs az edzésen). Mert az pótapai elfogadásnak számít és ez a belső "férfiatlanság" ("nem- elfogadott-vagyok-férfiként" )-érzés lassan (vagy gyorsan) elmúlhat.
5/26 anonim válasza:
véletlenül nem egy női osztály társad voltál? tehát hasonlitottál magadra álmodban vagy más valaki voltál aki lány volt.
6/26 A kérdező kommentje:
2. válaszoló:Az apámmal a kapcsolatom jó ahogy van
3. válaszoló:Nem, olyan voltam amilyen fiúként, csak hosszabb hajjal és mellekkel
2016. ápr. 1. 22:29
7/26 anonim válasza:
a 3. válaszoló és az 1. is én voltam :D, és szerintem akkor nem normális, mert ha álmodod magad valaminek akkor nem magadat állitod főszerepbe úgymond. Lehet legbelül biszex vagy ilyesmi lehetsz, amit a valóságban messze elutasitasz, vagy csak simán hülyeségeket álmodsz :D
8/26 A kérdező kommentje:
értem, és az hülye álom hogy össze is házasodok vele?
2016. ápr. 1. 22:58
9/26 anonim válasza:
Nekem is volt régebben ilyen álmom... később kiderült miért is...
10/26 anonim válasza:
És legalább letapiztad magad? Hogy legyen valamilyen jó emléked is magadról lányként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!