Normális hogy azt álmodtam hogy "Lány" Vagyok? (mivel fiú vagyok)
Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 22:08
11/26 A kérdező kommentje:
az volt az első dolgom :D
2016. ápr. 1. 23:29
12/26 anonim válasza:
Reinkarnációban is van nemek közötti átjárás, úgyhogy nyugi.
13/26 A kérdező kommentje:
oké
2016. ápr. 1. 23:40
14/26 Matta Elemer válasza:
Hello nem tudom hogy lehet ijen hogy làny vagy álmodba de én el gondolkoznàk rajta mivel lehet hogy egy kis korod ba làny voltál csak apád àtt nevelt xdxd
15/26 A kérdező kommentje:
Az lehetetlen :D
2016. ápr. 2. 08:07
16/26 anonim válasza:
Nekem is volt már olyan álmom, hogy férfi vagyok...és épp behelyezem a kolbászom......... :D
Szerintem valamikor rég, tuti pasi voltam egyik életemben. Lehet, hogy onnan származó emlékek találtak magunknak utat álmomban. Nem?
17/26 A kérdező kommentje:
lehetséges
2016. ápr. 2. 12:08
18/26 anonim válasza:
Az előző életek mese teljesen kizárt.
Minden emberben vannak férfi,és női hormonok(szőrös arcú,lábú,mellkasú nők,és azok nélküli férfiak),s azok a hormonok dominálnak,amelyik magzat korban kialakították a nemiséget.Ez az egyensúly külső körülmények miatt felborulhat.Ha nemiérett férfiként nappal is érzel vonzalmat fiúk iránt,kérj szakember segítséget.Egyébként,az álom,csak a nemi fejlődés döcögését,hormonok csatáját jelezte.
19/26 A kérdező kommentje:
akkor ez fontos?
2016. ápr. 2. 17:40
20/26 anonim válasza:
Fontos,ha ébrenlétben is a saját nemed felé vonzódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!