Azt álmodtam hogy a nem létező kisbabámnak vérzett a szeme, ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2 hete tudtuk meg hogy nem lehet babánk. :( azóta folyton ezzel kapcsolatban álmodom. Ma pl azt hogy volt egy pici fiam 3 hetes és próbáltam szoptatni de alig jött tejem, de azért próbálkoztunk. Sőt ami döbbenet volt hogy észrevettem hogy folyik a vér a szeméből. Borzasztó volt. :( tudtok segíteni?2016. ápr. 5. 08:41
1/2 anonim válasza:
Szerintm ez azt jelenti hogy nem birod fel dolgozni ezt a problémát mondjuk el is hiszem h nem birod el fogadni..... De bele kell törődnöd. Próbálj ki kapcsolni és a pároddal menjetek el valahova pihenni. Próbálj meg ki kapcsolódni csak ezt tudom tanácsolni.
2/2 death42 válasza:
Attól félsz, hogy ha lenne babád annak valami baja lenne vagy valami hasonló.
Ha nagyon szeretnél gyereket fogadj örökbe egyet. Nem hiszem, hogy lenne különbség egy vérszerinti gyerek és egy olyan között, akit te nevelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!