Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mit jelent, ha álmomban...

Az mit jelent, ha álmomban közlöm magammal, hogy ez csak egy álom?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy álmomban üldöztek, és egy szakadék alján voltam, és fel kellett volna jutnom, hogy elmenekülhessek. És már majdnem utolértek, és teljesen kétségbe estem, amikor egyszer csak azt mondtam: "Nyugi, *a nevem*, ez csak egy álom!" És akkor gond nélkül elrepültem az üldözőim elől.

2016. ápr. 2. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Lwhet h tudatos álom
2016. ápr. 2. 21:40
 2/5 death42 ***** válasza:
0%
Te az a fajta spoileres vagy, aki még az álmokat is spoilerezi. :D
2016. ápr. 2. 23:34
 3/5 Szofi11 válasza:

Azt tudtad, hogy az álom minden szereplője az álmodó maga?

Ahogy élsz, a félelmeid, korlátaid, vélt vagy valós körülményeid olyan helyzetekbe sodorhatnak, ahonnan azt hiszed, nincs menekvés, de ha megérted, hogy Te vagy az életed alakítója, akkor a nehezebb helyzetek is inkább leckék, amiből tanulhatsz.

Álmodban is pont ez történt, de a kis lelked odaszólt, hogy nyugi, csak álmodsz. Akkor ezt megértetted és pontosan tudtad, hogy mit kell tenned.

Ha mostanában van olyan helyzet, amit reménytelennek vagy nehéznek érzel, érdemes átgondolnod, hogy igazából mi is a gondod vele, hogyan érint téged, mivel nagy valószínűséggel nem véletlenül álmodtad ezt.

2016. ápr. 3. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon gyenge tudatos álom.
2016. ápr. 3. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát, ha minden álmom minden szereplője én vagyok, akkor... vannak álmaim, amik ezek után még undorítóbbak, mint előtte voltak.

Amiről viszont a kérdés szól, azt hiszem, vizsgaidőszakban álmodtam, csak most jutott eszembe. Szóval igen, volt problémám akkor, nem is kevés, és ez mindent megmagyaráz :D

2016. ápr. 3. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!