Férfi voltam álmomban!? Mit jelenthet?
Hát, néha nekem is elég zavaros szokott lenni... A legjobban tényleg egy E/1-ben íródott történet olvasásához tudom hasonlítani. Néha olyan, mintha én csak annak a személynek a szemszögéből látnám a dolgokat, az ő szemein néznék ki és hallanám a gondolatait, de az nem én lennék.
Egyszer volt egy olyan álmom is, amiben magam ellen küzdöttem egy másik személyként. Láttam magam kívülről, tudtam, hogy az én vagyok, de mégis a másik szereplővel azonosultam, az ő keze az enyém volt, megértettem a logikát, ami alapján cselekszik, de közben tudtam, hogy én nem ő vagyok, hanem a testem, aki szintén szerepelt az álomban, de irányítani nem tudtam és a gondolatait sem "hallottam".
Egyszer két férfi voltam egyszerre. Álomban megesik az ilyesmi. A párom pedig gyakran lány álmában. De mivel androgünök vagyunk, ez nekünk eleve nem nagy ügy.
A megfejtésben nem tudok segíteni, bocs, de gondolom, ez a hozzáértőbbeknek sem olyan egyszerű ennyiből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!