Cpl.Misy kérdése:
Ez mit jelent? Xdd
Figyelt kérdés
Tehát kintvagyok mamával a szénát pakolni és egyszer borongós lett az ég a levelek elkezdettek sárgulni és 7-Liba Jelent meg azt kérve, hogy "Segitsetek rajtunk".És ezt 2-Évbe egyszer álmodtam.Lehet, hogy valamit megfogok csinálni a 7-Főbűnből?2016. febr. 28. 20:25
1/7 anonim válasza:
Az király ha ilyet álmodsz, sztem azt jelenti képes vagy meglátni valamilyen mély igazságot =)
2/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy "mély igazszágot"?
2016. febr. 28. 20:47
4/7 anonim válasza:
Azt, hogy Nils Holgersonná fogsz változni.
5/7 anonim válasza:
Márton a neved? A hét libának köze van a Márton naphoz. xD( Márton lúdjai)...
6/7 anonim válasza:
7 liba akarja hogy segícs háát szóval 7 kis ribis csaj akarja majd hogy kielégícsd őket szerintem
7/7 anonim válasza:
Bármikor ha találkozol egy libával segíts neki. Ezt csináld meg hétszer, kíváncsi vagyok megköszönik-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!