Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel egy lánnyal álmodtam akivel jártam már.csak sajnos fiatal voltam és félvárról vettem.azota is nagyon odavagyok érte többször is megprobáltam öt visszacsábitani de sajnos soha nemsikerült. azt álmodtam vele kapcsolatban hogy egy házban voltunk és futottam utána ugyanugy..csokoloztunk is szorosan öleltük egymást folyton öt kerestem.nagyon lángolt a szenvedély felöle is és felölem is. nagyon boldog voltam az álmomban de reggel könnyes szemekkel ébredtem.és éreztem hogy melegség jön a szivemböl.még álmomban is.2016. febr. 25. 20:15
1/3 anonim válasza:
hát lehet megjósoltad egy 2-3-4 évvel későbbi önmagad. Vagy azt olvastam akivel álmunkban álmodunk az 90%-ban gondolt ránk aznap, lehet h még mindig érez vmit irántad
2/3 A kérdező kommentje:
nemhiszem ajnos.2 éve komoly kapcsolata van.nekemis volt kapcsolatom másfél évig dee akkoris éreztem hogy iránta érzek még valamit...és közrejátszott azis hogy vége lett.bár akkoris tudtam hogy nemlehet köztünk már soha semmi.
2016. febr. 25. 20:48
3/3 yourlover válasza:
ez roppant egyszerű: az álmaid a tudatalattidhoz tartoznak. így tudat alatt még mindig szereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!