Nem tudom mit jelent ez az alom? (Lent)
Figyelt kérdés
Tehát az álmom úgy kezdödőtt hogy mozgássérült voltam és betoltak egy osztályba ahol megnéztem egy tanórát.Haza értünk viszont mar tudtam nehezen járni a lábamon.A házban be volt mindenhol sötétítve.A konyhában volt egy nő meg egy férfi akik házasok voltak.A nő nagyon szomorú volt es mintha sírt is volna.Mondta hogy hozzam le a fiát aki nem tudott járni.Én elindultam de nagyon nagy félelmet éreztem amikor a nappaliba értem.Es elég sok mindentől megilyedtem.Amikor a lépcsőház értem nem tudtam valamiert fel menni és felebredtem.(azt elfelejtettem belirni hogy úgy éreztem magam mintha egy horror filmben lennek )2016. febr. 25. 07:27
1/2 anonim válasza:
Ha a technika már ott tartana, akkor ez egy ajándék intergalaktikus űrséta egyértelmű előrejelzése lehet. Más értelmezésben nem kizárt, hogy rövidesen kislányod születik. Ha ez nem lehetséges, akkor is egy lány fog belépni az életedbe. Ugyanakkor jelenthet hirtelen jött szegénységet is.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2016. ápr. 28. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!