Valaki segítene nekem megfejteni egy álmot?
Éjszaka volt édesanyámmal illetve az öcsémmel feküdtünk a régi házunkban(ahol életem jelentős részét töltöttem) az ágyunkon és együtt néztük a tv-t, mindaddig míg valami nagy hangzavart csinált amit nem tudtunk leállítani, majd hátrafordultam, kinéztem az ablakon, és ott állt egy alak. Aztán ki szaladtam a kertbe, ahol a régi kutyám odajött hozzám, sántított (leütötte az alak), én leguggoltam hozzá és rendesen éreztem, hogy azt próbálja sugallni, -a szemébe néztem és szinte könyörgött- hogy vigyázzak rá és hogy rettentően fél és vigyem be a házba. Először mondtam neki, hogy nemszabad bevinnem, többet nem jön vissza az a szürke kapucnis alak. Bementem a házba de valamiért éreztem hogy vissza kell mennem, és amikor kimentem, a kiskutyám már ugort is az ölembe, mert az az alak ott volt.
Az arcát nem láttam, de annyira felzaklatott ez az álom, hogy felriadtam, felültem az ágyamon és azóta rossz érzés van, mintha valami rossz történne majd velünk.
Kérlek segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!