Ezt az álmot ki tudja megfejteni?
Elég furcsa álmom volt:
Sétáltam a városunk egyik fő útján és volt egy rész ahol félig elkészült téglaházak voltak (kb. 3-4) de egyiknek szobának se olt meg a a négy fala csak 2 vagy 3, valami ilyesmi tetőszerkezetek nélkül és hiányzó falakkal.
Az egyiknek még volt kéménye is ami füstölt,mikor közelebb mentem megnézni hogy mégis mért akkor láttam hogy az elkészült falak eltakarnak egy lejáratot ahol valami földalatti ház lehetett egy vasajtó bejárattal min volt egy levágott macskafej de a macskának küklopsz szeme volt.
Nem mertem lemenni már az álmomba is kirázott a hideg.
# 3
Szerintem ilyen mindenkinek van :D
# 4
Vannak vágyaim egyrészt szexuálisak a másik részét meg nem tudom megvalósítani pénzügyi okokból :D
A főúton sétálni jelzi azt, hogy nem akarsz semmi különöset az élettől, csak azt, amit más: nyugodt, békés életet, biztos megélhetést, stb.
A mellette lévő házak vagy házkezdemények jelzik azt, hogy vannak elképzeléseid, illetve másoknak van van a további életeddel kapcsolatban,miként folytathatod a jövődet, e egyikse tetszik neked, illetve vannak akadályok, amik miatt nem mersz/nem akarsz belekezdeni.
Ezt jelzi, hogy nincs meg a szobák négy fala, csak kettő vagy három, egyfajta lezáratlanság-hiányt, kiforratlanságot, hogy ahhoz, hogy bármelyiket megvalósítsd, valami kell még (akarat, elszántság, stb.).
Az, hogy odamész, ahhoz a házhoz, azt jelzi, hogy ott fogsz kikötni, ott találsz mondjuk valamilyen állást, valami munkát (ez a tűz, a füst jelentése).
A macskafej a főnökséget, a vezetőséget jelenti, valakit aki feletted áll. Nem biztos, hogy főnök, ehet éppen tanár vagy idősebb családtag. Azt, hogy küklopsz szeme van: egy szem=nincs térlátás=azt jelzi, hogy vannak feléd elvárásai, de egyszerűen nem fogja fel, nem érti meg a te helyzetedet,ezért nem (lesz) túl rózsás a köztetek lévő viszony. Az, hogy macskafej, jelzi azt, hogy az illető nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!