Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Segítsen valaki megfejteni...

Segítsen valaki megfejteni ezt az álmot légyszíves?

Figyelt kérdés
Tegnap azt álmodtam hogy apukám egy barátjának (aki mellesleg szerintem felelőtlen és nem csak az álmomban) volt egy göndör hajú haverja (nevezzük el Tamásnak de a nevét nem tudtam meg az álomból) és egy helységben tartózkodtam apa barátjával és Tamással és a testvéremmel. Aztán apa barátja kiment és Tamás elindult felém és megakart erőszakolni aztán futottam a testvéremmel együtt egy másik szobába és mikor megérkeztem kiesett egy rész de aztán arra emlékszem hogy szöggel tiszta véresre karcolta a hasamat nagyon ömlött belőle a vér teljesen átitatta a pólómat és apa barátja végignézte ahogy karcolja a hasamat és nem szólt semmit aztán a tesóm próbált segíteni és aztán láttam a hasamat úgy hogy már bevarrasodtak a hegek és tele volt a hasam hegekkel de nagyon durván sok volt rajta aztán felébredtem, de ez az álom emlékszem hogy már előfordult legalább egyszer de akkor ollóval karcolta a hasamat ugyanolyan véresre általában nem emlékszem az álmaimra de erre kivételesen igen és biztos vagyok benne hogy legalább másodjára álmodom ezt. Ja és 14 éves lány vagyok.

2015. ápr. 23. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Félelem a szüzesség elvesztésétől és a pénisztől.
2015. ápr. 23. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez a Tamás tetszik neked és már eljátszadoztál a gondolattal, hogy mi lenne, ha...és az álomban megtörtént. A többi csak körítés.
2015. ápr. 23. 20:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem tetszik mert visszataszító volt és öreg
2015. ápr. 23. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem valami stressz lehet az életedben, gondolom családi, férfi személy miatt.Talán épp apukád.A bizalom hiánya, sérelmek, félelmek férfi ismerős miatt.Intő jel is lehet, hogy jól figyelj oda a közeledben élő/felbukkanó fiúkkal, férfiakkal, mert lehet köztük olyan, aki később nagy gondot sérelmet okoz.Ha valaki fizikailag bánt álmodban az többnyire jövőbeli problémára utal az illető által.Persze lehet múlt beli rossz élmény is, de ha nem történt veled hasonló, akkor a jövőre tippelünk inkább.(lehet ez lelki bántás is, nem feltétlen testire kell gondolni).
2015. ápr. 23. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:

a légy szíves először is 2 szó, másrészt annyit jelent, hogy TE legyél szíves.

oviban még én is elrontottam, de 6 éves kortól felfelé illik tudni.

2015. ápr. 23. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Na és, kit érdekel? Nem helyesírást ellenőrizni járok ide.Ha te igen, az maradjon a te bajod.
2015. ápr. 23. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:

5:

Te ne dirigálj a helyesírásról, mert te benned is van ám hiba:

Segítek, jó?

Ez az eredeti:

,,a légy szíves először is 2 szó, másrészt annyit jelent, hogy TE legyél szíves.

oviban még én is elrontottam, de 6 éves kortól felfelé illik tudni."

Hogyan kellett volna tökéletesen:

A ,,légyszíves" először is 2 szó, másrészt annyit jelent, hogy te legyél szíves!

Oviban még én is elrontottam, de 6 éves kortól felfelé illik tudni.

Na, így nézne ki perfektül!

2015. ápr. 23. 22:29
 8/10 ksoma válasza:
Remélem nem sokan olvassák válaszomat,ami kifejezetten a korodnak szól,sajna én már sok 14 vagyok.Maguk az álmok semmit nem jelentenek,ne keress értelmet mögöttük.Viszont 100 százalékban valóságosak,a valóságnak egy érdekes keveréke.Ahhoz hogy megismerd az összetevőket már álmodban el kell kezdened elemezni mi micsoda,honnan van stb.Valamilyen alapvető fogalmad legyen róla (persze ez is körítés nélkül) a világ leghosszabb álma sincs több pár másodpercnél.Arra is kitérnék hogyan tudnál szépet álmodni,akarni kell és kész.Azt már félve írom le,minnél többet álmodsz annál nyugodtabb az életed,ne félj álmodni.
2015. ápr. 23. 23:39
 9/10 anonim ***** válasza:

ksoma:

Én erre annyiban szólnék hozzá, hogy vannak sok álmok, amik jelentéktelenek, nem jelentenek semmit. Viszont vannak valakinél gyakran, valakinél ritkábban, hogy jelentenek valamit. Miért van például az, hogy valaki megálmodik előre dolgokat, vagy miért van az, hogy az álomnak később, vagy már rögtön nagy jelentősége van...?

Úgyhogy ezzel némileg nem értek egyet, de amúgy igen.

A legtöbb álom persze a belső lelki világhoz is köthető. Ezt nem tartom kizártnak, de vannak jelentőségek.

2015. ápr. 24. 18:38
 10/10 ksoma válasza:
Remélhetőleg valódi kérdezőről van szó,a leírtak szerint válaszom kifejezetten Neki szól.Következtetéseket természetesen lehet belőle levonni.Az elvi síkon feltett kérdésekre válaszok nem léteznek,azaz maguk a kérdések válaszok is egyben.Ahhoz valaki valamit megértsen a misztifikált világból ismernie kell a törvényeket.Ismeri érti,nem ismeri nem érti.Az előbbi felvetésre azt mondanám a kulcs az előre kifejezésben rejlik.Valóságban ez nem létezik.Valamilyen támpontot adjak,fontossági sorrendet kell felállítani,megvizsgálni az úgynevezett álmok milyen helyet foglalnak el az ember életében.Amennyiben mondjuk az első tízben benne van szerintem problémás.
2015. máj. 9. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!