Valaki segítene megfejteni az álmom?
Sziasztok!:) 15 éves lány vagyok és az álmommal kapcsolatosan fordulok a segítségetekre.:)
9.-es vagyok a történetem az iskolához is kötődik. Szombati nap volt, amikor elmentem valahova, ahogy illik elköszöntem anyától.. ámde a bolygó egy csíkban körbe levált és egy új bolygót alkotott ahol fogva tartottak minket. Ott dolgozni kellet.. meg minden rossz. De nem is ez a lényeg. Amikor visszakerültünk ... anya sírva fogadott nagy örömmel. Bementem az iskolába ahol egy nagyon jó fiú barátommal találtam magam szembe :) ő is nagyon megörült felkapott úgy szaladt velem. Van egy fiú a suliba aki tetszik nekem.. vele is találkoztam :) letettem a fejem az ölébe, behunytam a szemem és csücsörítettem a számmal.. majd megcsókolt :$ a csókja kifejezetten hideg volt. ( hozzá teszem hogy soha nem csókolóztam még vele).. de jó volt :$ valaki segítene?:)
Segítenék én, de ezt igazán csak te tudod megfejteni :-)
Próbálj meg visszaemlékezni arra, hogy az álom különböző momentumait hogyan élted meg, mikor mi járt a fejedben, és milyen érzések kavarogtak benned. Ezekből sokkal több következtetést tudsz levonni, mint én abból amit leírtál.
Az álmok egyébként nagyon jó önismereti tréningek tudnak lenni, ha az ébredés után foglalkozol velük, hiszen olyan élethelyzetekbe kerülhetsz bennük, amikbe egyébként még soha sem volt részed. Mindig figyelni kell, hogy a különböző álombéli helyzetek milyen érzelmeket váltottak ki belőled, és milyen gondolatokat szültek. Persze ez az éber világban is fontos, mert segít megismerni önmagadat, és az önismeret az, ami előre visz az életben :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!