Ki tudná megfejteni az álmom?
Díákként tetszett a fiú neked,kedves volt hozzád.
Nem lehet,hogy ezért?
Szerintem ilyenkor nagy segítség a mai életedet szemügyre venni, a fiú az álmodban csak egy másodlagos szereplő, tulajdonképpen nem rajta van a hangsúly, hanem rajtad.
- Boldog vagy mostanság?
- Vannak problémáid magánéletedben?
- Elégedett vagy az életeddel?
- Szoktak olyan gondolataid lenni, hogy elrontottál valamit és, ha tehetnéd újjákezdenél mindent?
- Jó kapcsolatban éltek a pároddal, vagy gyakran veszekedtek?
- Történt veled valami megrázkódtatás az utóbbi 1 évben?
én a 11:22-es válaszolóval értek egyet.
szerintem sem feltétlen a volt osztálytársadé a fő jelentőség hanem sokkal inkább az érzéseké. lehet Ő csak azt szimbolizálja amire vágysz. egy kis szeretetre pl, amit a párodtól nem biztos h megkapsz. vagy nem olyan mértékben mint te azt szeretnéd. sokszor az álmoknak nincsenek konkrét jelentései. tehát mint pl a te álmodban is nem azt jelenti h kezdesz beleszeretni az illetőbe mert sokat álmodsz vele és már arról álmodsz milyen jó is lenne vele, hanem sokszor "olvasni kell a sorok között" és rájönni a dolgok valós értékére és jelentésére. sokszor egy konkrét személy nem saját magát jelenti hanem egy érzést, egy fogalmat.
remélem tudtam segíteni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!