3 hete vesztettem el az anyukámat. Ma délután vele álmodtam. Segítene valaki megfejteni h mit akar üzenni?
Semmit sem akar üzenni, meghalt.
Csak hiányzik és a tudatalattid ezt a helyzet kreálta.
Együttérzésem!
.
Nem biztos, hogy üzenni akar.
Te üzened magadnak hiányát.
.
Az Élet rendjébe neked és mindenki másnak bele kell nyugodnia!
Az álmok: érzések, gondolatok, emlékek, hangok, képek összessége, azért álmodtál anyukáddal, mert hiányzik neked és tudat alatt is próbálod magad megnyugtatni. Anyukád azért nem volt már beteg álmodban, mert így szeretnél rá emlékezni nem pedig betegen, ami érthető. Anyád szerintem álmodban azért lehetett a szemészeten, mert "tudat alatt" szereted volna, hogy legalábbis olyan betegsége legyen, ami gyógyító. Véleményem szerint ezeknek az álmoknak mindig valamilyen pszichés okai vannak.
Fogad őszinte részvétem.
Szia! Őszinte együttérzésem anyukád elvesztése miatt.
Nyugodtan hihetsz benne hogy anyukád valamilyen formán most is létezik, bár most egy darabig, amíg neked itt van dolgod a Földön, nem találkozhatsz vele és együtt kell élned a veszteségeddel, a hiányával. A kedves hozzászóló aki a bibliára hivatkozva írta amit írt, pedig a Szentírás szavainak csak egy sajátos -szektára jellemző- értelmezését adta eléd. Ezzel szemben a Biblia többhelyütt beszél az eltávozottak szellemi testben való túlvilági létezéséről.
Azt hiszem hogy ha van üzenete számodra az álmodnak, az talán csak pont annyi, hogy ne aggódj érte, ő van és már jól van.
És hiszem azt hogy van egy láthatatlan szál, a szeretet ha úgy tetszik, ami a halál ellenére is összeköt bennünket a számunkra fontos emberekkel, akik már eltávoztak. Ápold ezt a kis szálat, szeresd őt, az édesanyád, és imádkozhatsz is érte. És bízz benne hogy újra találkoztok, amikor eljön az ideje.
érzésem szerint, az álom üzenete (tehát az álomé):
lélekben Veled van, de a fizikai látás már akadályozott/ nem lehetséges. Van nem fizikai látás is, metafizikai. A XIX.sz-i süket és vak írónő, Helen Keller írta: "Én látok, nem a szemem."
Nekem a nyáron halt meg szerettem daganatos betegségben, és többször álmodtam vele, legtöbbször olyat, hogy szellemként jelen volt a családi körben, és figyelt, hallgatózott, de én ugye láttam, és amikor erre rájött, csendre intett mosolyogva, hogy ne szóljak róla senkinek.
Nagyon sokáig töprengtem, hogy van-e ennek az álomnak jelentése, biztosan nem tudom. Mind a mai napig borzasztóan hiányzik, sírni tudok ha rá gondolok. Ugyanakkor olyan érzésem is van, hogy ő tudja azért, hogy szeretettel gondolok rá, attól még hogy én már nem látom őt. Hogy az álmomban ő üzent-e vagy a tudatalattim, nem tudom eldönteni.
Szerintem a legegyszerűbben azt lehetne mondani, hogy a te álmod is ilyesmit jelent, hogy bár nem úgy mint eddig, de azért lát, figyel téged az anyukád. Akárhonnan jön is az álom, ez egy nagyon megnyugtató gondolat szerintem. Őszinte részvétem feléd, nagyon rossz dolog ez, de ezt az álmot is felhasználva gondolj arra, hogy nem került tőled elérhetetlen messzeségbe, hanem tudsz neki üzenni, érzéseket küldeni. Én szoktam gondolatban üzenni a szerettemnek és hiszek benne, hogy bárhol van most, érzi, hogy nem felejtették el, hogy szeretik. Gondolj így rá, tánha könnyebb lessz kicsit.
Én is azt mondom, amit a legelső, semmit se akart üzenni. Az agyad próbálja feldolgozni a gyászt, ezeket vetíti ki számodra az álmaidban..., de ez minden mással is így van.
Sajnálom, ami történt veled, hidd el tudom min mész keresztül, deha anyukád akarna is valamit üzenni és így tehetne, akkor szerintem azt üzenné, hogy ne sírj sokat utána, éld az életedet tovább, és mindent kövess el, hogy boldog lehess. Szerintem ő is odafentről ilyen esetben tudna boldogan lenézni rád.
Ha a kérdező úgy érzi, hogy üzenni szeretne neki az elhunyt édesanyja, akkor lehetséges.
Azt akarta üzenni, hogy:
Ne aggódj miatta, most már minden rendben van és nagyon jól érzi magát. :)
Valószínűleg édesanyád sikeresen alkalmazkodott az átmenethez. :) Szóval ne aggódj miatta. Fogd fel, úgy a dolgot, hogy megszűnt minden betegsége és jobban van mint valaha volt. :) Ezt jelentette az álmod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!