Miért van az, hogy délután 3tól óránként szpni akar 6ig?
Mit csinálj?
Szoptasd.
Ne a régi 3 óránkénti szoptatási helytelen elvet kövesd.
Szoptasd, mikor ő szeretné.
az egyfolytában etetés, vagy igény szerint-ennek nem vagyok híve, a gyerek bioritmusa sem tud beállni, hogy eszik, emészt, ürít. ez a folyamatos etetés szerintem nem egészséges, de én is ezzel küzdök, pont ahogy írva du 3-tól egyfolytában eszik, bealszik, sír, eszik, bealszik, sír, és akár 3 órán át.
én arra már eddig rájöttem, hogy ez a szopóreflex akkor is előjön, ha valamije fáj, vagy puki készül, tehát szenved, vagy csak el akar aludni és nem megy még, magyarán MINDENRE azt hiszi a tej a varázsszer :)azzal megnyugszik, azzal fájdalom elmúlik (másra koncentrál, ha tud olyankor)
összevetve: nem mindig éhes, ezt csak minden másra használja.
én most azt próbálnám alkalmazni, hogy hagyom elaludni azért is, ha sír akkor is, mert így 3 órán át szenved, de amikor sírva lefektetetem, akkor 5-10 percig csak. és így is úgy is sír, szóval semmivel nem kíméletesebb, ha ringatjuk, meg megint etetünk, meg nyüsztöljük mindennel.
5-ös, nem lennék a gyereked.
Szegényt sajnálom :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!