Miért van az, hogy délelőtt az 5 hetes kisfiam eszik-alszik (kb.1,5-2 órát van fent, és 3,5 órát alszik) és délután végig fent akar lenni és csak enni-enni és cicin lenni, míg estére teljesen leapad a cicim és már csak a tápival tudom jóllakatni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 13:58
1/3 anonim válasza:
estére mindig fáradtabbak, gondolom, ezért akar a közeledben lenni, és örül, ha szopizhat. szerintem ha napközben van elég tejed, akkor este is. folyamatosan termelődik, ráadásul ha sokat van mellen, akkor még több tejed lesz.
2/3 anonim válasza:
nálunk is így van és estére nekem is full puhák a cickóim és hiába nálam sem termelődik rögtön újra....napközben fejek minden szopi után és este azt adom neki, hogy ne kelljen tápot adni, de az is van itthon szükség esetén.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem tudok annyit fejni, hogy estére elég legyen (kb. 120-al lakna jól), de vannak olyan napok, pl. tegnap, hogy kiszívta nagynehezen a tejcit és nem kellett tápi. Talán ma is így lesz, reménykedem...
2011. febr. 15. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!