Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Írnátok olyan álmokat amikben...

Írnátok olyan álmokat amikben meghaltatok? A halál módja érdekelne leginkább. + ilyen oldalak is jöhetnek

Figyelt kérdés

2016. febr. 24. 19:31
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
75%

Egyszer haltam meg eddig álmomban.

Akkor a Titanicon voltam és elsüllyedt.:D

2016. febr. 24. 19:44
 2/34 anonim ***** válasza:
49%

Ilyen álma senkinek sem lehet. Aki azt állítja, hogy ilyent álmodott, az hazudik.

Az álom nem más, mint az embert addig ért ingerek ( érzések, képek, hangulatok, hangok...) tudatalattiban tárolt "raktárából" véletlenszerűen, illetve bizonyos lelki folyamatokra reagálva összerakott "történetek".

Mindenki csak olyant álmodhat, amely álomnak minden egyes részletét valamikor - valahogy már megtapasztalta.

A saját halálát még senki sem tapasztalta meg, így nem is tud róla álmodni. A maximum az, hogy álmában eljut a halál előtti pillanatig, de akkor fel fog riadni, vagy álmában megmenekül.

2016. febr. 24. 19:44
 3/34 A kérdező kommentje:
Igen igen ez meg van. De van olyan, hogy valaki azt álmodja hogy élve eltemetik, valaki lelövi stb... Ilyenek érdekelnének. Rémálmok! Sajnos nekem gugli baba nem nagyon segített
2016. febr. 24. 20:14
 4/34 anonim ***** válasza:
46%

" De van olyan, hogy valaki azt álmodja hogy élve eltemetik, valaki lelövi stb... "

A lelövést is csak addig álmodhatja valaki, amíg a fegyvert elsütik. A halálát már nem álmodja meg.

Akkor pontatlanul kérdeztél. A kérdés helyesen: álmodtatok-e olyant, amikor életveszélybe kerültettek...

2016. febr. 24. 20:21
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy kérdésre érdemben válaszoljak: nekem rendszeresen visszatérő rémálmom, hogy vezetek, és vagy a fék romlik el, vagy egy lejtőn/ jeges úton elkezdek lefelé csúszni, és nem tudom irányítani a kocsit, és vagy egy szakadék, vagy egy másik autó közeledik.
2016. febr. 24. 20:25
 6/34 anonim válasza:
62%
Ültem a nappaliban és felrobbant a ház.
2016. febr. 24. 20:49
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat álmodtam egyszer, hogy beleesek egy folyóba és meghalok, de nem féltem valahogy, mert nem volt ijesztő. És amikor beleestem a vízbe, akkor felébredtem.
2016. febr. 24. 20:53
 8/34 anonim ***** válasza:
62%
Én is a Titaniccal álmodtam, csak más felállásban. Békében éltünk a jéghegyen hógolyóztunk meg ilyenek. Aztán jött a Titanic és egyenesen neki a jéghegynek, de mivel csúszós volt mindenki vízbe csúszott és meghalt a fagyos vízben. Átkozott Titanic.
2016. febr. 24. 20:54
 9/34 anonim válasza:
100%
Én valami titkosügynök voltam, akit elkapta a nácik egy erdőben. Letérdeltettek egy ilyen emelvényre, és sortüzeket lőttek rám. De nagyon bénák voltak, és kábé csak hatodjára találtak el, a fejemen. Leestem az emelvényről, és csak azon izgultam, hogy haljak már meg, mert elég rosszul éreztem magam, homályosan láttam... Aztán egy vonatba kerültem, ami éppen megállt. Kiszáltam és egy ösvényre kerültem, mehettem balra és jobbra. Valahogy éreztem, hogy balra a pokol van, így elindultam jobbra. Egy csúszdához érkeztem, ahol a holtak csúsztak a következő életükbe. Én aztán valamiért nem csúsztam le, és a hely közben a mennyé vált (az álmok néha logikátlanok:) ). Kezdetben jó volt, aztán valami hülye puzzelt kellet volna kiraknunk, de nagyon nehéz volt. Aztán felébredtem, és azt kell mondjam, összességében jó álom volt (a meghalós része is).
2016. febr. 24. 21:10
 10/34 anonim ***** válasza:
Én azt álmodtam, hogy antilop vagyok és egy folyón akarok átúszni, de egy krokodil ragadta meg a lábam, nem tudtam kiszabadítani, hiába próbálkoztam. Aztán elkezdett pörögni. Még olyan "sokkos" állapotban ébredtem, hogy a lábammal ébredéskor is rugdalóztam vadul.
2016. febr. 24. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!