Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Írnátok olyan álmokat amikben...

Írnátok olyan álmokat amikben meghaltatok? A halál módja érdekelne leginkább. + ilyen oldalak is jöhetnek

Figyelt kérdés

2016. febr. 24. 19:31
1 2 3 4
 31/34 cicumicaa válasza:
Én azt álmottam hogy a suli előtt lőttek le és elájultam és kiírta hogy game over . Utána felébredtem. Ez kb. 5 éve volt 😁
2016. máj. 28. 10:33
 32/34 anonim válasza:
Azt mondtam,hogy tudok repülni és leugrottam a a tizedikről. :D
2016. jún. 6. 11:37
 33/34 anonim válasza:

Én már kétszer is álmodtam olyat, hogy meg akartak ölni. Egyszer az udvarunkon, egyszer pedig valami idegen helyen, talán valami bűnbanda főhadiszállásán. Meghalni nem akartam, de érdekes, hogy valamiért mégis azt akartam, hogy megöljenek. Nem a halál, hanem inkább az érzés miatt. (Amúgy a valóságban is valahogy így vagyok, azt szeretném, hogy egyszer majd valaki megöljön.)

Az első álmomban már nem emlékszem, hogy hogyan akartak megölni, talán le akartak szúrni, már nem tudom. A másodikban meg asszem fel akartak gyújtani.

A halált egyik esetben sem álmodtam meg, sőt, annak ellenére, hogy vágytam arra álmomban, hogy meggyilkoljanak, féltem, és próbáltam valahogy megmenekülni. A menekülésbe viszont nem adtam bele túl sokat, mert valójában nem is akartam megmenekülni.

Szóval ilyen fura álmok voltak.

2016. jún. 6. 13:40
 34/34 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy késő, de azért leírom. Egyszer azt álmodtam, hogy valahol vmi városban sétálok egyik haverommal, és véletlenül közel mentem egy darázsfészekhez. És azok megtámadtak, próbáltam futni, de hát álom volt, így nem sikerült. Láttam a saját szemszögemből, ahogy összeesek, és még a földről láttam, ahogy a haverom fut el. És felébredtem
2019. nov. 2. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!