Írnátok olyan álmokat amikben meghaltatok? A halál módja érdekelne leginkább. + ilyen oldalak is jöhetnek
Én már kétszer is álmodtam olyat, hogy meg akartak ölni. Egyszer az udvarunkon, egyszer pedig valami idegen helyen, talán valami bűnbanda főhadiszállásán. Meghalni nem akartam, de érdekes, hogy valamiért mégis azt akartam, hogy megöljenek. Nem a halál, hanem inkább az érzés miatt. (Amúgy a valóságban is valahogy így vagyok, azt szeretném, hogy egyszer majd valaki megöljön.)
Az első álmomban már nem emlékszem, hogy hogyan akartak megölni, talán le akartak szúrni, már nem tudom. A másodikban meg asszem fel akartak gyújtani.
A halált egyik esetben sem álmodtam meg, sőt, annak ellenére, hogy vágytam arra álmomban, hogy meggyilkoljanak, féltem, és próbáltam valahogy megmenekülni. A menekülésbe viszont nem adtam bele túl sokat, mert valójában nem is akartam megmenekülni.
Szóval ilyen fura álmok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!